היי לכולן.. למי שמכינה באופן קבוע-אתן עושות לפי המתכון?משנות משהו? טובלות בחלב? אשמח להמלצות. 🙂 תודה!
למעט טבילת הביסקויטים בחלב
מכינה חצי מתכון, בכוסיות קטנות. שכבה אחת של פירורי ביסקויטים, תערובת הגבינה למעלה פירורי ביסקויטים. לא טובלת בחלב. יוצא מתערובת הגבינה מספיק נוזלים
:מאושר:
אני לא טובלת בחלב כי זה נהיה רכיכה וזה רך מידי מספיק רק להניח את הפתי בר ולשפוך מעליהם את הגבינה עם הפודינג …יאמי
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך