חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #137905
    אלמוני
    לא פעיל

    הכנתי את העוגה והבסקוויטים נרטבו יותר מידי והפכו לעיסה למשהי גם קרה ? מה הסיבה אולי צריך לשים רק כוס חלב אחד ?

    #137906
    אלמוני
    לא פעיל

    עשיתי פעם עם ביסקוויטים שהם לא פתי-בר של אסם. וזה יצא לי כמו שאת מתארת… אז חזרתי לפתי-בר המקוריים וזה יוצא מעולה

    #137907
    אלמוני
    לא פעיל

    בחלב??
    או ששמת אותם יבשים ואז עליהם את הבלילה של הגבינה והפודינג????

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות