הכנתי את העוגה והבסקוויטים נרטבו יותר מידי והפכו לעיסה למשהי גם קרה ? מה הסיבה אולי צריך לשים רק כוס חלב אחד ?
עשיתי פעם עם ביסקוויטים שהם לא פתי-בר של אסם. וזה יצא לי כמו שאת מתארת… אז חזרתי לפתי-בר המקוריים וזה יוצא מעולה
בחלב?? או ששמת אותם יבשים ואז עליהם את הבלילה של הגבינה והפודינג????
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך