חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #190185
    אלמוני
    לא פעיל

    הכנתי לבן שלי וטעמתי אחת .
    אחרי זה הכנתי מנה לעצמי .
    חשבתי במחשבון מתכונים ויצא כ80 קל לעוגיה. ואחת מספיקה בגדול.
    500 גרם שיבולת שועל .
    100cc טחינ הגולמית
    ביצה +2 חלבונים
    100 גרם ריבה לייט .
    מיץ מאשכולית אדומה או מתפוז.
    חצי כוס חמוציות.
    כוס כמו סוכר.
    מעט מאוד מי וורדים (כמה טיפות)
    מכסה תמצית ווניל.
    אבקת אפייה.
    לערבב טוב ולחכות חצי שעה.
    לצור עוגיות בגודל סטנדרטי.
    הכמות הספיקה לי ל41 עוגיות.
    לאפות בחום בינוני עד להשחמה .
    להשאיר לקירור בתנור.
    מדהים.

    תוספת למרק של חלי.
    הכנתי ביום שישי בצלים סגולים אפויים בתנור עם מעט חומץ בלסמי כחלק מאנטי פסטי.
    נשארו לי בתצלים (12 חצאים) .
    כשהכנתי מרק חלי מכרובית ,דלעת,ראש שום טרי ,שורש סלרי ושורש פטרוזיליה … הוספתי בסוף הבישול את הבצלים ורסקתי הכל ביחד.
    המרק קבל צבע סגול ויצא סמיך מאוד.
    וגם טעים מאוד.
    משה

    #190186
    אלמוני
    לא פעיל

    נשמע טעים מאוד העוגיות…
    לא הבנתי, כמה טחינה גולמית צריך ?ריבה לייט בכל טעם שרוצים? וחמוציות שמת חמוציות עם סוכר או בלי סוכר?(אני קונה כאלה בלי סוכר).
    ואפשר לאכול עוגיה אחת בבייניים שאחרי הארוחת צהריים נכון ?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות