והפעם זה מתכון של תזונאית שאני מאוד מעריכה ועוקבת אחרי הפוסטים שלה בפייספוק.
שמה ד”ר מאיה רוזמן והיא בעלת תואר שלישי בתזונה.
מעבר לתפריטים שהיא מפרסמת, היא תמיד כותבת משהו בעל ערך מוסף ותענוג לקרוא וללמוד ממנה.
מתוך פוסט שפרסמה:
עוגיות משיבולת שועל וקמח מלא
החומרים:
כוס סוכר
2/3 כוס קמח מלא
כפית אבקת אפיה
חצי כפית קינמון
כוס שיבולת שועל מלאה
כוס קוקוס
חצי כוס צימוקים שחורים
1/2 כוס שקדים שבורים דק (אפשר לקנות מוכן)
1/3 כפית מלח
חצי כוס שמן קנולה
1-2 ביצים
כפית תמצית וניל
ההכנה: לערבב קודם את כל החומרים היבשים, להוסיף את הרטובים, ליצור כדורים ולהניח על נייר אפיה, לאפות כ 15 דקות בחום 170 מעלות בתנור שחומם מראש.
25 עוגיות, 120 קלוריות לעוגיה.