- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/06/2010 בשעה 14:41 #161694
אלמוני
לא פעילאוףףף נמאס לי..אני מרגישה כל כך רע עם עצמי לא מצליחה לרדת במשקל אני בחורה צעירה יפיפיה שכן מודעת לעצמה אבל משום מה לא מצליחה לסתום את הפה…לפני שנתיים שקלתי 60 קילו ועכשיו אני שוקלת 96 קילו!!!אלוהים!!!!!!מה יהיה????אני אומרת לעצמי אם את לא מצליחה לרזות לבד למה שתצליחי בקבוצה????כבר הייתי בקבוצות דיאטה ותמיכה ואפילו אצל חלי ויש לי מנוי לשייפ אבל לא מצליחה להכניס לעצמי מוטיבציה לרזות!!!נמאס לי!!!!
12/04/2019 בשעה 23:20 #161695אלמוני
לא פעילגם לי היו המון מחשבות איך לקום ולהתחיל..אבל כל הזמן נזכרתי שאנשים היו מעירים לי (גם אם זה בצחוק) את שמנה..את שמנה..את שמנה..שזה פשוט נכנס לי לראש ולתת מודע (ולא עזב אותי לרגע) ואמרתי לעצמי..שהגיע הזמן לבחור-האם להיות יפה אך שמנה, בלי יכולת לזוז, ללכת, לרקוד, לבלות, להנות, לצחוק?? או לרזות ולעשות את הדברים הנ”ל (ולעשות אותם בכיף!!!) ???????? .
את מנויה למכון כושר, יש לך את התפריט המסודר ומנה מותרת שכלכך חשובה .. (כי מי כמונו יודעים שאי אפשר להתנזר ממאכל אהוב?? ) אז איך אפשר שלא להצליח? בתת מודע שלך את לא מאמינה שאת סוף סוף יכולה להצליח!!! הגיע הזמן לעשות סוויץ'!!! תתחילי כבר ממחר-תלכי לקבוצה תירשמי, תדברי עם המנחה, תתחברי אליה, תשאלי שאלות תיעזרי בפורום, יש לך כל כך הרבה סיבות להתחיל, אל תוותרי על החיים!!!מאחלת לך המון בהצלחה-אל תוותרי לעצמך, את יודעת שאת יכולה-אז קדימה!!!
12/04/2019 בשעה 23:20 #161696אלמוני
לא פעילתתחילי מזה שתקחי לך דףועט ותעשי לך טבלה יתרונות מול חסרונות של להיות שמנה, תראי את ההבדלים, תראי על אילו דברים מדהימים את מוותרת, תראי את המשקל של היתרונות ול החסרונות ואני מבטיחה לך שמהר מאוד תצליחי לעשות סוויץ' בראש, תחשבי על הבנות שמסתובבות בקיץ עם הביקיני, למה לך זה לא מגיע? למה את צריכה להסתובב בים עם שכבות עלייך? יש לך מנוי לשייפ? מעולה- למה את משלמת את הכסף הזה ולא מקבלת תמורה עליו? לא חבל?? עצה שלי, אל תוותרי, לכולנו מגיע להיות מאושרים, להיות יפים ויותר מזה, להיות בריאים, אם החלום שלך הוא לרזות אל תוותרי עליו, תילחמי עבורו, תגשימי אותו, את מסוגלת, יש בך המון רצון רק תחפשי את הכוחות שחבויים עמוק עמוק בתוכך, קחי את עצמך בידיים, תירשמי לקבוצה ותראי שביחד זה יותר קל להיות קל, את לא היחידה שסובלת מה”מחלה” הזו, את תראי שתגיעי לשם תצאי עם כוחות מחודשים, תשמעי אנשים שמרגישים בדיוק כמוך, תקשיבי, תפנימי, תאכלי לפי הדף, תהני ותרזי וכמובן, תקבלי את החיים שלך מחדש.. ועוד דבר שאני עשיתי שמאוד עוזר, שמתי על הארון בחדר תמונה שלי וכל פעם שאני מסתכלת עליה בידיעה שאני רוצה לשנות את מה שאני רואה שם.. ותאמיני לי שזה עוזר… כנסי לפורום המדהים הזה, תשתפי, תשתתפי ותרגישי מעולה…
לא ממחר, לא ממחרתיים, תחליטי שזה מ-ע-כ-ש-י-ו!! אנחנו איתך בדרך למטרה!!!
שיהיה בהצלחה!!12/04/2019 בשעה 23:20 #161697אלמוני
לא פעילנשמע שאת מאוד נחושה!!
מזכיר לי קצת את הסיפור של עצמי.
תאספי את עצמך תאספי לך תמיכה מהצד
תבשלי/תאדי/תאפי/תקפיצי תמידד כל מיני ירקות חינמיים מתובלנים וטעימים. תמצאי לך איזה ספורט שתאהבי.(ספורט גם מדכא תיאבון).
בהצלחה12/04/2019 בשעה 23:20 #161698lee maman
מנהל בפורוםהי נועה היפה.המושג “נמאס לי” מאד מוכר…אבל אני תמיד אומרת שצריך לבדוק מהי האלטרנטיבה למילה הזאת.והכוונה שלי היא שאם תמשיכי לאמר שנמאס לך ולא תפעלי בדרך חדשה,את תגיעי לשיאים חדשים של משקל.לא יאומן לאילו מימדים הגוף מסוגל להתרחב ולהתפתח.כך בדיוק הגעתי לעודף משקל של 60 קילו!
לכן יקירהאם את לא מצליחה לקדם את עצמך,זוהי בדיוק מטרת הקבוצה שלנו.קבלי כוחות מאנשים כמוך שמתמודדים,נאבקים על הזכות לחיות בגוף קליל יותר ובריא יותר.גם להם לעיתים נמאס…אבל הם מבינים שהאלטרנטיבה גרועה הרבה יותר.בהצלחה. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.