חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #95352
    אלמוני
    לא פעיל

    היי לכולם
    ידוע לי כי בארוחת צהריים כתחליף חלבון בשר ניתן לאכול 1 וחצי כוסות קטניה
    אינני אוכלת ביצה ואני נוהגת להכין קציצות מעדשים כתומות ללא קמח וללא ביצה. רק עשבי תיבול והעדשים עצמן.
    הטריק בכדי שהן לא יתפרקו הוא להשרות את העדשים הכתומות כ4 שעות לפחות.
    השאלה שלי היא , האם עדיין ניתן להכין קציצות אלה מהכמות של כוס וחצי כחלבון בשר ואני מתכוונת לאחר ההשרייה כלומר לאחר שהן מתנפחות כמו בתהליך בישול.
    אודה לעזרה 🙂

    #95353
    אלמוני
    לא פעיל

    כן, אפשר להשתמש בכמות של כוס וחצי לאחר השרייה להכין קציצות וזו המנה לצהרים כחלבון בשר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות