חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נכון שכשיש עלייה או כשנשארים על אותו משקל פתאום אין הקדמה חופרת? אז עליתי 200 גרם השבוע, חד וחלק :צוחק:
    והאמת?? שציפיתי לעלייה יותר גדולה. זה היה שבוע זוועתי. מלא חריגות, מנה מותרת שהתפרשה על יומיים (נו מה, יושבת לי עוגת חלום במקרר שהכנתי ואי אפשר להסתפק בחתיכה אחת. חייבת גם למחרת)
    בשישי חגגנו לאחותי יום הולדת ועשינו על האש. בעל האש עמדתי יפה יחסית. אכלתי פיתה קלה + פרגיות + חומוס וקצת צ'יפס (2-3 מקלות לנפש) + הר סלט
    ואז באה העוגה… SAY NO MORE :מבולבל:
    בשבת בבוקר, בסביבות 8:00 אני מקבלת הודעה מאחותי ובה היא הציעה לי לעשות איתה הליכה. מה הליכה? כולי עפוצה עוד, יום שבת היום גברת!! איכשהו, ייסורי המצפון מאתמול התעוררו מוקדם גם הם ואז החלטנו ביחד שכדאי ללכת לצעוד קצת. להשתיק את המצפון טיפה מאתמול :צוחק: אז עשינו 5 ק”מ ואז הכנו ארוחת בוקר מושקעת

ממממ… מה עוד?
    פגשתי איזו מישהי שאני לא בדיוק עובדת איתה, אבל אנחנו עובדות צמוד. בכל מקרה השיחה התחילה ככה “וואי, רוני את רזית מלא, נכון?”
    אני: “כן, תודה”
    היא: “כאילו אני יודעת שאת רזית מלא אבל כל פעם שאני רואה אותך זה עוד ועוד. את אוכלת אבל, נכון?”
    :לאמבין: :מבולבל:
    אני לא יודעת מה אנשים חושבים, אבל אני עדיין על תקן מלאה מבחינתי ואני רחוקה מלהיות עור ועצמות. נסחפה קצת..
    בכל מקרה, השבוע לא הכנתי דברים מעניינים. רק את העוגת ביסקוויטים שזרקתי חצי ממנה כי היא עמדה לי הרבה זמן במקרר בלי שאני אוכל אותה והיא נהייתה מימית מוזרה כזאת..
    השבוע אני מתכננת להכין ספגטי בולונז :מאושר: מקווה שייצא מוצלח
    שיהיה שבוע מעולה!

אלמוני
    לא פעיל

נראה מה יהיה אצלי מחר בבוקר (אין לי תחושה טובה לגבי זה)…

השבוע את עושה תיקון?

יהיה בסדר, לפעמים מותר כמה ימים של off כדי להחזיר אותנו חזרה למסלול.

אלמוני
    לא פעיל

😉

נו, מה נעשה. האמת שאני הייתי בטוחה שאני גם יעלה השבוע. אני כנראה עדיין במשקל כזה גבוה שהגוף עוד איכשהו מחליק לי.

אבל אני ממש בטירוף על שוקולד. פשוט מזעזע. הודעתי לחבר שלי שחייבים להעיף את הכמויות שיש לנו בבית, או לפחות את האלה השווים (שוקולד לבן עם עוגיות :סחרחורת: ).

אבל עובדים והיום אני אלך לי לבריכה והתכנון גם ליום חמישי. אז יהיה לפחות גם את זה ביד 🙂

ואל תשכחי ממסת השומנים RG1! מאוד חשוב! שבי בסאונה תרדי 5 קילו 🙂 ואל תשתי. חבל, 5 קילו :לשון:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות