- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/04/2014 בשעה 18:17 #144566
אלמוני
לא פעילהאמת.. רציתי לעדכן אתמול בלילה. לא על השקילה. אבל כתבתי ומחקתי, כתבתי ומחקתי..
הייתי במצב רוח רע מאוד. מישהו שהכרתי לא מזמן זרק לי משפט ממש, אבל ממש לא במקום אחרי שהעלתי את הנושא בפניו. סוגשל ציניקן מאוד לא מצחיק ואין לי בעיה עם הומור גס, הומור שחור, הומור עצמי.. מקבלת הרבה סוגים של הומור ואני בעצמי הומוריסטית כזו אבל וואלה, יש נושאים ויש רגעים שצריך לדעת לעצור. מה אתה יודע מה יש מאחורי הדברים? על משפט כמו שהוא זרק אנשים מגיעים לבולמיה, לאנורקסיה ואני לא מגזימה
אני במקום אחר לגמרי היום ולא חשבתי שאני אקח כל כך ברצינות וכל כך ללב את מה שהוא פלט. לא יודעת למה זה השפיע עליי בצורה הזאת.. הרגשתי כאילו התחברתי לרגע לאני הישנה שלי ובכיתי בשבילה.. :עצוב:
אחרי שעיכלתי, כעסתי והוצאתי החוצה קצת אמרתי לו את כל מה שעל הלב שלי והוא לא הפסיק להתנצל והרגיש רע (יופי!)
בכל מקרה.. השבוע היה שיפור משמעותי משבוע שעבר. עדיין לא 100% אבל 90%
ירדתי 600 גרם :מאושר: . היעד שלי לפסח היה להגיע ל67 ק”ג וכרגע אני 67.1 (מרפי הבנ..). אבל אני לא ממש הבנתי מתי עושים בדיקה אם הגענו ליעד. כי בעיקרון פסח זה שבוע הבא ואם נבדוק רק שבוע הבא אז אני במצב טוב מאוד כי יש לי עוד שבוע שלם
הכנתי קודם טארט קי-ליים עם דובדבנים למותרת. אני אוכל את זה רק מחר כי זה מיועד לאחותי ובעלה שטסים לשבועיים לארה”ב. אבל לא יודעת אם הטעם יימצא חן בעיניי כי זה יצא חמצמץ כזה, נראה, מקסימום נשלים עם משהו מתוק יותר :לשון:12/04/2019 בשעה 15:16 #144567אלמוני
לא פעילשמחה אבל שסיימת בנימה חיובית.
אני שמחה שגם אמרת להוא הזה את מה שחשבת 🙂 סחטיין עלייך, מכל הלב.
ויאללה, 100 גרם זה ללכת לעשות קקי :צוחק: מבחינתך תסגרי את הפינה.
ורוני, אנחנו צריכות לעשות מפגש מותרת. אני לא יכולה עם כל התיאורים והתמונות שלך. זה לא סביר איזה מוכשרת את בקטע הזה!
אני ממש שמחה בשבילך על הירידה :אוהב: כל הכבוד!
12/04/2019 בשעה 15:16 #144568אלמוני
לא פעילאת הלכתוב ולמחוק, לכתוב ולמחוק.. אפילו עכשיו עשיתי את זה בהודעה אחרת בתגובה למיה. בסוף מחקתי.
לגבי המצב רוח והמשפט שנזרק באוויר – בסופו של דבר העיקר שאת שלמה עם מה שענית ושהוצאת את מה שהיה לך על הלב באותו נושא. להרבה אנשים אין מושג מה זה להיות שמן וחושבים שזה קל. זה עול שצריך להתמודד איתו כל החיים. אני מבינה את זה היום. אני מקווה שמה שאמרת לו בתגובה אולי נתן לו איזה פרספקטיבה חדשה על הנושא. אני בספק אם הוא ממש מבין, אבל אולי הזזת שם משהו.
כל הכבוד על הירידה ו-100 גרם עודף זה כאילו את כבר שם. עד שבוע הבא את תשלימי את זה. אין לי ספק.
12/04/2019 בשעה 15:16 #144569אלמוני
לא פעילאל יחס חבל לבזבז אנרגיות על אנשים כאלה , את יודעת מה את שווה באמת .
הפאי שהכנת נראה משגע .. כל הכבוד !! :צוחק: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.