היום עבר בדיוק שבוע. ראשון שעבר שקלתי 72. הקפדתי נורא כל השבוע. עם השעות קצת פחות מקפידה כי לא תמיד יש זמן בדיוק על הדקה אבל בגדול נורא שמרתי. נשקלתי היום ולהפתעתי הרבה ראיתי 69.9 אני עוד בהלם מקןוה שזה לא רק בגלל כיפור. לציין שארוחה מפסקת ופותחת לא שמרתי בכלל וכמובן אכלתי גם מתוקים אבל אין מה לעשות. נורא השתדלתי לא להתחנזר במיוחד אחרי הצום אבל אכלתי לא מעט. עדיין חושבת שהמשקל לא אמיתי ומראה נמוך יוץר ממה שצריך אולי בגלל כיפור.בגלל זה קשה לי לשמוח. אני מפחדת ששבוע הבא אתאכזב כי יעלה חזרה. גם חג סוכות מלחיץ ומאתגר גם הילדים בבית וגם כל הארוחות חג שבת וגם יש לי יומולדת.. אוף נורא מקווה לא להשבר
מה אתן חושבות?
נקווה ששבוע הבא המשקל לא יאכזב…
יש מצב שבהתחלה הירידה היא גדולה
אני התפתתי ואתמול נשקלתי
הייתי 71.3
ופתאום 70.3
אחכה לשלישי שיהיה אז שבוע
נתעדכן
המון מזל טוב ליומולדת :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:
אני ממש מבינה אותך , וכשהייתי במצב כזה,שהרגשתי “פחד” מה יהיה בשקילה הבאה, – כשהיו ירידות גדולות אמרתי לעצמי,
מספר! זה רק מספר!! אני עושה את “חלי” לבריאות המשקל זה “בונוס” ,
אל תדאגי משינוי בשגרה, בסוף זה מצליח בגלל תכנון , אם תגנבי לך כמה דקות בלילה או בבוקר לתכנן את הארוחות של יום המחרת כולל את של יום ההולדת את תצליחי לעבור את זה כמו “אלופה”
אני גם לא הקפדתי במפסקת אבל לא עליתי. לדעתי יום אחד שלא הכי מקפידים זה לא משפיע לא מעלה ולא מוריד.
תנסי לומר לעצמך שלפחות 3 ימים הקרובים עד סוכות,את מקפידה. ככה זה יאזן את העליה(שלא תהיה :שמח2: )
תזכרי שרוב האנשים עולים בתקופת החגים 2-3 קילו ואת יורדת! זה מהמם.