חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התגעגעתי..

אני מתנצלת שלא יוצא לי כל כך להכנס לפורום הרבה בזמן האחרון, אתן חסרות לי.

עדכון כללי..
    בסך הכל בסדר, השבוע ירדתי שוב 200 גרם, שזה קצת מתסכל, אבל בעקבות הגישה של ליאת אני מזכירה לעצמי שזה בסדר וזה עדיף מכלום. ומה שיורד לאט נשאר לאורך זמן..

תכננתי לאכול את המותרת שלי היום, יש לי איזה מפגש אחר הצהריים, אבל לצערי חרגתי אתמול מהתכנית (בערב לא אכלתי חלבון ואכלתי שתיים וחצי מנות פחמימה ולא אכלתי לילה אלא כמה ביסים מעוגה.. על הפנים, אני יודעת), אולי הנפילה לא בסדר גודל של מותרת, אבל ליתר ביטחון נראה לי שאוותר עליה השבוע.
    מה דעתכן?

ליאת פ.ר, התייעצתי השבוע עם התזונאי ומאמן בחדר כושר, ואני בסדר. אני לא בתת משקל. את יכולה לחזור להיות חברה שלי כבר?? 🙂
    הוא בדק ומדד אותי ואת אחוזי השומן, אמר שאני בטווח התקין ואף הנמוך, אבל שאני יכולה לרדת עוד שניים שלושה קילו לפני שאני אהיה בתת משקל. אז הכל בסדר.

זהו, הארכתי קצת.. אבל הייתי צריכה קצת לשפוך.
    השבוע עם רעל בעיניים, אני רוצה ירידה יפה לפני שבוע הבא, לפני היום הולדת :))

שבת שלום,
    אוהבת ומתגעגעת אליכן

טושה

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הירידה! תחשבי שהורדת חבילת מרגרינה:) גאה בך!
    בקשר למותרת- לדעתי אם זאת חריגה חד פעמית ולא רצינית כ”כ אל תוותרי על המותרת- אני לא בגישה של להעניש את עצמנו, והמותרת תיתן לך הרבה יותר כוח לשבוע הבא… מה את אומרת?

שבוע הבא יש לך יומולדת? באיזה תאריך?
    בכל אופן אני מאחלת לך את הירידה שהכי תשמח אותך לכבוד היומולדת:) וממש בהצלחה!

חיבוק
    אוהבת אותך

אלמוני
    לא פעיל

200 גרם חבילת מרגרינה שלמה יקרתיי
    שחקת אותה גם זו ירידה
    שבוע הבא תיהיה יותר גדולה
    בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

לפי מה שהבנתי מההודעה שלך.. המשקל שלך יחסית נמוך אז זה די צפוי שתרדי 200 גרם כי אין לגוף כבר מה להוריד…
    בהצלחה ושבת שלום

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות