- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/04/2014 בשעה 22:16 #144616
אלמוני
לא פעילחצי קילו פחות! ובדיוק בזמן לכבוד רגע לפני פסח!
עוד קילו וקצת אני מחליפה קידומת! זאת הולכת להיות המטרה שלי הפסח. יש לי מלא תחליפי פחמימה קבילים בבית שאני מקווה שיוכלו למלא את מקום הקמח וכו. אני עדיין מתלבטת אם לשלוח את הבן זוג בין השאר גם לקנות קמח מצות מחר. נראה לי שזה יהיה שווה את זה ולו רק לרגעים שאני ארגיש שאין לי מוצא אלא להכין איזה פשטידה.אני באופן אישי לא אוהבת להפוך את “סדרי העולם” שלי כל חג.
את כל המתכונים שאני בד”כ מכינה אפשר להכין עם קמח מצות או תפו”א במקום ושאר הרכיבים הם סבבה לגמרי.
המתכון הכי נוראי שכשר לפסח של המשפחה שלי זה המתכון לבראוניז. זה בראוניז שהם למעשה קניידלך עם שוקולד – אחותי עלתה על זה לפני כמה שנים כי היא אלופת המתכון בראוניז הזה. אמא שלי מכינה אותם גם ככה סתם במהלך השנה וזה איום ונורא :לאאכפת:
עכשיו אני בדילמות לגבי המותרת של שבוע הבא – האם לחגוג ביום ראשון את כניסת החג על משהו לא כשר לפסח כמו פיצה או לחכות עם זה למהלך השבוע לדברים של פסח כמו הבראוניז. אני פשוט תוהה האם באמת זה יהיה שווה. חוצמזה שזה אומר לרדת על המותרת עם המשפחה, ובטח לשמוע כל מיני הערות של “איך תגמרי את החג” וכו וכו. והרי אני לא אפזר את זה על כמה ימים. או שכן? :עצוב:
בכל מקרה אני מאושרת מהשקילה. אני קצת מתבאסת מהתגובה של המנחה… היא כאילו נתנה לי מבט כזה ואמרה ש”יש לנו חתונה בדרך”. אבל מבחינתי החצי קילו הזה הוא מתנה אחרי שהיו לי כמה שבועות די מעייפים ולא פשוטים בכלל. אני עוד מתאוששת מהילולת היומולדת + פורים. וחצי קילו אצלי זה ה”רגיל” – יש לי שבועות שאמנם אני מפציצה אבל הם די נדירים – בד”כ הם מלווים בעלייה משמעותית לפני זה. אני ממש מרוצה שחזרתי לירידות “שלי”. הייתי שמחה אם גם היא הייתה שמחה בשבילי.
אבל באמת חזרתי לתלם 🙂 עוד לא 100%, אבל ממש קרוב.
אני תיכף אלך להכין לי עוף מוקפץ עם נודלס (שחצי מהם יישמר לפסח – אטריות ביצים לפנים!).
ועוד עדכון אחרונצ'יק – אני מאוהבת. הלכנו לאולם ימה על חוף הים איפה שמלון לאונרדו והחלטתי שאני רוצה להתחתן שם. מי שאולי מכיר/ה היה שם בעבר את כחול שעכשיו נקנה ושופץ ופשוט הרעיון של להתחתן על הים הוא מהמם. אז אמנם אנחנו נתחתן בסוף אוקטובר שזה שעון חורף כבר והחופה לא תהיה על רקע השקיעה, אבל הים הוא כזה מקום קסום גם ככה שמה זה משנה? :מאושר:
אז מחר אנחנו נלך להיפגש עם הבעלים של האולם לקבל הצעת מחיר ראשונית ולקבוע תאריך!
אני הולכת להתחתן!! זה השלב שזה נהיה אמיתי!! אמאל'ה :צוחק: :שמח1: :אוהב: :שמח2:
בכל מקרה, אני מאחלת לנו שבוע מעולה, נתענג על החמצים ונמשיך לעדכן בהתפתחויות 😉
12/04/2019 בשעה 15:17 #144617אלמוני
לא פעילגרמת לי ממש להתרגש ממה שכתבת… :שמח2:
חצי קילו זה המון! זה תחושה מוכרת שאת מאוד מרוצה אבל המנחה לא איתך באותו ראש.. אבל בשביל זה יש לך אותנו! אנחנו מאוד שמחות בשבילך… כל הכבוד!לגבי המותרת – לדעתי תחשבי האם הבראוניז הכשר יספק לך את הצורך הנפשי שהמותרת אמורה לספק לנו… אם לא תאכלי לפני פסח משהו שווה שיחזיק אותך כל החג…
דרך אגב (אם זה בסדר לשאול), כמה את מתכננת לרדת עד החתונה?
בהצלחה!
12/04/2019 בשעה 15:17 #144618אלמוני
לא פעיל:שמח2: :לשון:
כל הכבוד על הירידה! 500 גרם זה מעולה ואין לך מה להרגיש רע על זה
אני מנסה לדמיין את הבראוניז ולא מצליחה :לאמבין: אבל אני הייתי הולכת על מתוק 😉וואי מיה עשית לי חשק למפגש! בואו נעשה מפגש פורום וניפול על איזה מותרת שווה! 🙂
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.