חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נוספו לי 200 גרם! שזה טוב, אבל גם לא טוב.
    טוב כי זה כמעט לעמוד ביעד של פסח – להישאר במקום, אבל הייתי שמחה להוריד במשקל.

אבל כשהמחוגים פונים כלפי מעלה מבחינה פסיכולוגית זה עושה לי קצת סדר בראש. גם המפגש אתמול שהיה ממש אינטימי ומצומצם לשם שינוי כי מלא לא באו היה ממש טוב ובמקום ובהחלט סידר לי את המחשבות והזיז את סדרי העדיפויות הנכונים קדימה בראש.

אז לקחתי איתי כוחות מחודשים עד לערב יום הזיכרון כי ליום ראשון הקרוב אני לא אוכל להגיע כי אני עובדת עד 6 וקדימה בכל הכח.

מה שנחמד בזה שהמפגש היה ביום חמישי לשם שינוי ולא בראשון זה שאתמול כבר אכלתי את המנה המותרת ויצאנו עם חברים והיה ממש נחמד 🙂

תכננתי לאכול 2 גלידות פסק זמן כמנה מותרת, והגעתי הביתה, אכלתי ארוחת ערב וסיימתי את הגלידה הראשונה כשחבר שלי מודיע לי שאנחנו יוצאים עם חברים שלו למינה טומיי.

עכשיו אני לא יודעת אם כבר שיתפתי אבל האהבה שלי זה אוכל אסייתי. ושמעתי מלא על המסעדה הזאת אבל עוד לא יצא לי לאכול שם אף פעם. אז התחלתי להתלבט ולהיכנס לאתר שלהם ולראות מה יש וכו אז החלטתי שנעשה חצי מנה מותרת שם וכך היה 🙂

אכלתי קצת פחות מחצי מנה, ביס מאגרול וביס מהקינוח. יש מצב טוב שחרגתי מה-600 קלוריות, אבל לדעתי לא בהמון ונהניתי שזה הכי חשוב לדעתי. :קול:

אז עם כוחות מחודשים, ורענון מטרות אני בדרך לשבוע מוצלח. שיהיה סופ'ש מעולה 🙂 מחכה לעדכונים של כולם :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

עליתי 200 גרם. אוף עם זה.
    לא יודעת למה ואיך כי הייתי מאוד מדוייקת בשמירה על התפריט.
    אני מותשת מלשמור כל הזמן. אין לי כוח לעשות “רק עוד 4 ק”מ…”

אומרת לעצמי שלא נורא. אני לא בתחרות ובסוף ארד. העקשנות משתלמת. אבל עייפה …

help !!!

שבת שלום

אלמוני
    לא פעיל

ירדתי אפילו קילו ו200 גרם!! אני מאושרתתתת :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

200 גרם עלייה זה ממש ממש בקטנה. הלוואי שזה היה מסתכם אצלי ב200 גרם, אני אישית ויתרתי על השקילה השבוע גם כי הייתי במחזור וגם בגלל כל החריגות, פשוט פחדתי לעלות עליו
    אני אעדכן שבוע הבא.
    שמחה שאת חוזרת לתכנית :שמח1: כל הכבוד! זה באמת לא פשוט להתרומם מחג כזה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות