חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, אנסה לתמצת קצת על החג. היה לי באמת רצון לשמור על התפריט אבל זה לא קרה. בואו נגיד, שקרה מה שמאוד לא רציתי שיקרה וזה איבוד שליטה. כאילו צפיתי את זה בא ואולי גם התכוננתי לזה נפשית (אני אחת שלוקחת קשה כל חריגה).. היו אינסוף חריגות, באמת. אבל! צריך להסתכל על הצד החיובי- אכלתי, נהניתי, יצאתי קצת מהשגרה, שיחררתי קצת את הרסן במודע ולא במודע ופה זה נגמר. הבעיה היא שהיה לי גם מאוד קשה לאסוף את עצמי לאחר שהחג נגמר וגם בימים אלה יש פה ושם חריגות, מזעריות אמנם. שבוע שעבר וויתרתי על השקילה, גם כי פחדתי וגם כי הייתי במחזור. השקילה של השבוע (היום למעשה) נתנה לי פול גז ואני חוזרת להיות מדוייקת ורצינית! אז אם נתייחס למשקל מלפני שבועיים- יש ירידה של 200 גרם :שמח1:
    אני מאושרת שאין עלייה

לכבוד המאורע (סתם, לא) הכנתי לזניה חלבית והיא ממש עכשיו בתנור. בתיאבון וערב טוב, שבוע טוב :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

שמחה בשבילך !!! כל ירידה היא ירידה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שמחה בשבילך !!! כל ירידה היא ירידה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

עבר החג
    חזרנו לשגרה וטוב שכך.
    אל תחששי מהשקילה בזמן מחזור… מחזור יהיה כל חודש והרי את לא מתכוונת לוותר לעצמך פעם בחודש נכון?
    אז כמו שכתבת פול גז ואת שוב על דרך המלך..
    לכולם יש חג, מעידות, חריגות… כולנו אנושיים וצריך לזכור שהקטר גם כשהוא חורק הוא עדיין בראש השיירה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני כמוך “פיספסתי” את השקילה אחרי החג..והגעתי רק היום לשקילה…האמת שהיה שווה כי…
    ירדתי 1.4 קילו!!! אני עדיין מעכלת…האמת אילולא המדריכה ההורסת שלי מירה אנדו שוץ הייתה חופרת לי ומתעקשת שאגיע לשקילה גם היום לא הייתי מגיעה לשקילה ורק האל יודע מה היה עולה בגורלי אחרי עצמאות. הפגישה והקבוצה מדרבנים לחזור לשיגרה בפול גזזז,מאחלת לך המון הצלחה לקראת השקילה הקרובה..קטן עלייך את תותחית :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

ממש מבינה לליבך,גם אני די איבדתי שליטה בפסח ופשוט פסחתי על כל הידע שצברתי בקבוצה וחזרתי לאחור ועל כן בצעד שנראה לי הכי הגיוני “פיספסתי” את השקילה אחרי החג…(יחי הפחד) מה גם שנתתי בכוונה לאילוצים לא לאפשר לי להגיע לשקילה, היום בזכות המדריכה המושלמת שלי מירה אנדו-שוץ,שלא ויתרה לי ושיכנעה אותי להגיע לשקילה גיליתי שירדתי 1.4 קילו…אם לא הייתי נשקלת היום האל יודע מה הייתה התוצאה אחרי עצמאות… השקילה היום החזירה לי את הביטחון ולימדה אותי שגם אם סטיתי טיפה מהדרך לא קרה כלום..מתאפסים ומתחילים מחדש
    מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך ואת ללא ספק תצליחי כי את תותחית!!! :מאושר: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תותחית! כל הכבוד :))

אלמוני
    לא פעיל

😉

אני ממש שמחה בשבילך 🙂 מקווה שאת מצליחה לחזור לדרך הישרה והנכונה ולתכנית באופן כללי.

אני טפו טפו טפו כבר כמה ימים רק לפי התכנית בלי חריגות שיגרמו לי לרצות לבכות אחרי 🙂

אתמול בעבודה המנהל שלי בא אליי עם קופסה מלאה בקשיו, אמר לי שאם אני רוצה שאני אוכל, שם אותה לידי והלך.

אכלתי 2 כחלק מהארוחת צהריים ומזל שהמנהל השני בא וחיסל את הקופסה כל פעם שהתייעצתי איתו 🙂

ועוד אישתו אצל חלי גם! :מאושר: אבל הוא צמחוני, אז הוא רעב רוב הזמן :לשון:

בכל מקרה, מאחלת לך שבוע מוצלח ורגוע 🙂 ותהיי הרבה במזגן! 😉

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות