אז מה היה לנו השבוע? חג שבועות + מלא חריגות :לאאכפת:
לא הייתה ירידה וגם לא עלייה. נתקעתי, מה שמעולה מבחינתי. אבל קצת נמאס לי מהמצב הזה
נמאס לי שאני מזלזלת ושכבר לא איכפת לי כמו פעם מהתכנית ובגלל שאני כבר נראית טוב אז אני מרשה לעצמי לאכול עוד סנדוויץ' פה ועוד פרי שם. זה מצטבר ואז לא יורדים או במצב הגרוע יותר- עולים
קיבלתי החלטה. את כל העצות שאני תמיד נותנת לאחרים, אני אתחיל ליישם בעצמי. נסעתי לסופר היום וקניתי מלא חינמיים שיכולים לעזור לי בשעת משבר. מלא דברים שהרבה זמן לא היו נוכחים במקרר/בארון ובהחלט חסרים. שמחה שלקחתי את עצמי בידיים ויאללה לעבודה :שמח1:
אתמול נסעתי עם אחותי לקניון עזריאלי ונכנסתי לקסטרו. ביקשתי מאחת המוכרות להראות לי ג'ינס/מכנס שחור צמוד. היא שאלה אותי “איזה מידה את צריכה? 36?” ואני כזה :המום: :לאמבין: :מבולבל: אממ.. הלוואי! אבל לא! זה היה מחמיא בטירוף. עזבו שבסוף לא קניתי כלום כי זה לא ישב יפה אבל רק בשביל זה היה שווה להיכנס
והיום אחת מהעבודה של אחותי שאלה אותה אם אני בתת משקל :סחרחורת: :סחרחורת: א. אני ממש לא בתת משקל ולדעתי גם לא נראית ככה ב. אני לא אוהבת תגובות מהסוג הזה כי מבחינתי זה כמו להגיד עליי שאני שמנה. אני חושבת ששני המצבים גרועים ומכוערים באותה מידה. השאיפה שלי מעולם לא הייתה להיות רזה לגמרי. אני אוהבת את עצמי כשאני טיפונת מלאה ויש בשר ולא רק עצמות.. וזה גורם לי לחשוב אז מה יהיה עוד 6-7 ק”ג פחות? לא רוצה תגובות כאלה :עצוב: