הורדתי 1 ק”ג! כנראה המשא הכבד של המעבר דירה העיק עלי באופן מאוד מילולי :לשון: אבל עכשיו אנחנו גרים בדירה מדהימה ונעימה בבנימינה והלכתי לקבוצה בפרדס חנה ואפילו הצלחתי להגיע לשם בקלות! חבל שאף אחד מהנהגי אוטובוס באזור לא מכיר את התחנות של הקווים שהם עושים. אבל בשביל זה יש תושבים חביבים.
מה שכן היה מוזר להיות בקבוצה חדשה, אבל הכרתי אנשים חדשים וזה תמיד נחמד. אבל! היתרון הכי נפלא של הקבוצה הזאת היא המיקום האסטרטגי שלה לצומת ביג! שם יש גם תמנון וגם אמריקן איגל. ופוקס. אבל אני פחות אוהבת את פוקס. וכבר לכבוד הירידה חגגתי בקנייה של שמלה חדשה ויפהפייה בתמנון. אמנם לארג' ולא מדיום, אבל היא מקסימה וממש רציתי שמלה יומיומית אחרי שהאחרונה שהייתה לי כבר נראית ממש סמרטוטית מרוב שהיא גדולה עליי! :שמח2:
אז לסיכום, אושר גדול! ואני גם כל יום הולכת ברגל לעבודה (עד שאני אלמד לרכב על אופניים ואשיג לעצמי זוג) וחוזרת ברגל שזה גם אדיר ונרשמתי לשיעור ניסיון של TRX בפרדס חנה ביום חמישי. לאט לאט יהיו לי חיים שלמים ומלאים פה :שמח2: ובינתיים נהנית מהקיים ומהפריקה שלא נגמרת :לאאכפת: אבל באמת נחמד וירדתי קילו!
עכשיו אני מחכה לעדכון האם המותרת שלי תהיה במסגרת חגיגית עם חברות או עם הבן זוג – תלוי אם לאחת מהן יהיה אוטו. נראה כבר. נחמד הקטע הזה של השקילה באמצע השבוע 😉
שיהיה שבוע מוצלח לכולנו :אוהב: 🙂