חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב, ממשיכה במגמה. האמת שהשבוע היה ממש לא מדויק, אבל נראה לי שהייתי צריכה את השחרור הזה קצת.

בכל מקרה, עוד 100 גרם פחות! :מאושר: אני עכשיו 17.400 ק”ג פחות! :צוחק: וכמו שהמנחה אמרה – אני צריכה לשמוח כי יש לא מעט אנשים שהיו רוצים להיות במקומי עם כזאת ירידה במשקל. אז זה איטי לאחרונה, אבל היי, יש מצב ששבוע הבא הגוף שלי יפתיע אותי. מחזור וזה :לשון:

היום אנחנו הולכים לראות את “אפס ביחסי אנוש” במסגרת יום הקולנוע הישראלי (לא בטוחה שזה השם הרשמי) בעשרה שקלים לכרטיס! קולולו! ולפני להתפנק במותרת ב-BBB! אז יש מלא סיבות לשמוח. ומחר אנחנו עושים חנוכת בית עם חברים טובים. אתמול בלילה הכנתי לזניה גבינות ושדרגתי בתוספת של עגבניות, פטריות ובצל. נראה לי שאולי פעם הבאה אני צריכה להקפיץ אותם לפני, אבל בקטנה.

וקניתי מלא מלא ירקות לאנטיפסטי שאני אכין היום או מחר – היו בצלים סגולים עצומים ברמי לוי וכרוביות יפות וגם חצילים. נקווה שאין בהן חברים :שמח1: ואפילו מצאתי תאנים סקסיות. והעוף היה במחיר סוף הדרך, ומסתבר שלגלידות ריאו יש גם גלידוניות שקצת יותר גדולות משל קרמיסימו אבל משמעותית זולים יותר. ומצאתי מותג לא מוכר (שחף) לדפי פילו, ואני מקווה שהם יהיו מוצלחים יותר משלושת האופים שנדבקים אחד לשני. קיצור, המקרר והמטבח מלא בכל טוב אז אני מוכנה לעוד שבוע.

ואבא שלי טס לחו'ל אז אפילו יהיה לי אוטו לשבועיים הקרובים להתנייד לבריכה ולאימוני TRX בקלות וגם לקבוצה.

אז השבוע מבחינתי הוא בסימן הדברים הטובים שקורים ולהעריך אותם. שולחת אנרגיות חיוביות, בתקווה שהדברים הטובים ימצאו אותי ואני אותם. ואפילו שלחתי לעצמי הבוקר נשיקה במראה :אוהב: :מאושר: אז שיהיה שבוע טוב! 😉

אלמוני
    לא פעיל

מיה עשית לי חשק להוציא את עצמי מהבאסה של העליה במשקל ולעשות רשימה של דברים טובים היום:

התחילה שנת הלימודים וחוזרים לשגרה

יש לי עבודה
    יש כסף
    לא חסר כלום

אוהבת את עצמי כמו שאני וזהו
    שום משקל בעולם לא ישנה את זה

מחר יום חופש = האח הידד!!!

היום רק שיעור אחד. בקטנה

עשיתי שניים וחצי אימוני כוח השבוע וריצה קטנה. כל הכבוד לי :לשון:

אני לא שולטת במשקל אבל כן שולטת במה נכנס לי לפה. שליטה מלאה.

יש מרק טעים במקרר. קולורבי צ'יפס בתנור.
    מצאתי ארוחת ערב עם מעט קלוריות שנורא טעימה לי.

כל הבאסה זה על חצי קילו. למי אכפת?

מה עוד טוב היום? השמש זורחת :מאושר: :מאושר: :מאושר: ובקרוב יעשה נעים בחוץ כי הסתיו מתקרב :מאושר:

שיהיה אחלה יום לכולן ואם למישהי יש רעיונות על עוד דברים טובים שקורים היום וצריך להגיד עליהם תודה, אנא שתפו :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות