חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הרבה זמן לא עדכנתי פה וקצת התגעגעתי :שמח1:
    אני נמצאת בתקופה לא כ”כ טובה בחיים – מבחינה בריאותית, רגשית, נפשית, מבחינת התכנית.. העליתי במשקל. אמנם כל הזמן רק אומרים מסביב שנראה שאני הולכת ויורדת עוד אבל לי זה מרגיש אחרת. מרגישה כבדה שוב. מרגישה איבוד שליטה. כל יום אומרת לעצמי “היום יהיה יום טוב” והוא איכשהו מתחרבש כשהדאון מגיע ואיתו חטיפים ושוקולדים ומה לא.
    וכל העסק הזה כבר לא מתאים לי, מגעיל לי מבפנים.. אוספת את עצמי מחדש וזה קשה, קשה מאוד.
    אתמול הכנתי דגים בתנור וחזה עוף במחבת ואני חוזרת להיות מאורגנת שוב! עם אוכל משביע, מזין וטעים. בתקווה שהמצברוח יחזור לו גם מתישהו…
    בכל מקרה, חזרתי להישקל בבית אז השבוע (עם קצת חריגות) ירדתי 1.100 ק”ג ו31.4 ק”ג פחות. 24.7 ק”ג ירדו בתכנית. יש עוד שבועיים וקצת לחג ואני לא בטוחה שאעמוד ביעד שהצבתי לעצמי אבל אעשה את הכי טוב שלי עד אז. התחייבתי להגיע ל61.8 וכרגע 63.3
    יש לי הרגשה שהירידה השבוע היא של כל הג'אנק המגעיל שדחפתי לאחרונה..
    אני חושבת להעביר את השקילה שלי לימי חמישי בבוקר. כרגע אני נשקלת בשני בבוקר ואני אוהבת לאכול את המנה המותרת בשישי או בשבת וזה די קשה להחזיק מעמד עד הסופ”ש מבלי לאכול אותה. אם השקילה תהיה בחמישי, זה יהיה נהדר!

אלמוני
    לא פעיל

ובהצלחה בהמשך.
    מותר לפעמים למעוד – ככה אנחנו כל החיים. פעם למעלה, פעם למטה.
    כל עוד אנחנו מודעים לזה ויודעים לשים “סטופ” אז זה בסדר.
    יופי שחזרת להיות מאורגנת! זה ה-א'-ב' בחיים.

בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

עליתי גם במשקל ועל מה ולמה? אין לי שמץ.. משתדלת להיצמד כמה שיותר לתפריט. יהיה בסדר :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות