חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חזרתי לקבוצה אחרי שהייתי בשמירה עליתי 4 ק”ג ב-7 חודשים מרגישה כאילו עליתי 8…..
    שבוע שעבר ירדתי 900. השבוע לא ירדתי ולא עליתי . מצד אחד שמרתי טוב אפילו טוב מאוד במהלך כל השבוע. בסופ”ש לא דייקתי (וגם אכלתי במסעדת שגב)…. ככה שכנראה זה מסביר את החוסר ירידה.
    לא מבואסת לא עצובה אלא להיפך, שמחה לחזור! שמחה לחזור למסלול לתוכנית להקפיד לאכול מסודר מקווה להוכיח לעצמי בשבוע הבא ירידה. כל ירידה תתקבל בברכה.
    בהצלחה לכולנו!!!

אלמוני
    לא פעיל

יופי שחזרת.
    מנקודת המבט שלי, עלית ב- 7 חודשים 4 קילו. אני עולה 4 ק”ג בשעה וחצי. לא צוחקת בכלל.
    לחזור לקבוצה זה הכי בעולם! 🙂
    קבוצה זו מסגרת, זו שליטה, זה לדעת שיש מישהו שאני צריכה לתת לו דין וחשבון, מישהו ששומר עלי… 🙂
    השבוע לא יכולתי ללכת למפגש, כי היתה לי פגישת עבודה שידעתי מראש שתימשך אל תוך הלילה. וראי איזה פלא: כבר מהרגע שידעתי על העדרותי המתוכננת מהמפגש, המנות שלי גדלו. מדי פעם גם אמרתי לעצמי: “אז אולי אטעם גם את זה? כי בכל מקרה, אין לי שקילה השבוע….”. :לאבטוח:
    ירדת בשבועיים 900 גרם. מדהים! חושבת שאין כאן חבר בפורום שהציץ לתוך הפוסט שלך ולא ישים ידו בשמחה על ירידה דו-שבועית שכזו.
    באמת שיהיה בהצלחה לכולנו. :שמח1:
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

מה שעלה שבוע שעבר ירד חזרה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים שאני חורגת אני מתפללת רק לא לעלות,לא אכפת לי לא לרדת באותו שבוע העיקר לא לעלות
    שיהיה בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

400 למטה

אלמוני
    לא פעיל

העיקר הוא שחזרת למסלול הנכון

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.