אתמול עליתי 300 גרם 🙁
השבוע לא היה כל כך מדוייק…אך עדיין יכולתי לרדת במשקל אם לא הייתי שומרת מנה מותרת יום לפני השקילה כי חגגתי יום הולדת…שתי מסעדות, ארוחות לא מסודרות אך סבירות, בלילה במסעדה מנה מותרת מוכפלת למרות שחלקתי מהכל :לאבטוח:
להבא רצוי לבחור חצי מנה אחת + חצי קינוח בכדי להרגיש בשליטה במסגרת התוכנית ולא לפרוץ מחסום.
קודם כל העלייה לא נוראית, אני יודעת שזה מבאס אבל אם את יודעת מה המקור שלה זה כבר טוב..
מותרות יום/ יומיים לפני שקילה תמיד השפיעה לי על המשקל..
אני אישית מסתכלת על התפריט של המסעדה לפני שאני הולכת אליה ובודקת מראש מה הכי פחות נורא או להיפך אם יש משהו ממש שווה שכדאי להתפנק עליו.
ככה כשאני באה אני לא מתפתה לדברים אחרים, יותר קל לי לשלוט בחשקים שלי (ויש לי מלא!!).
אדב שזה מגיע למותרות אני דוגלת בשיטה של “קצת מכל דבר”, ביס מהפסטה, ביס מהלזניה, ביס מהלחם שום וככה אני מרגישה שלא פספסתי כלום..
אי אפשר לאמוד את זה בקלוריות אבל אני ממש משתדלת לא לחרוג בכמויות.
בהצלחה בשקילה הבאה יקירה :אוהב:
הי גלית, קודם כל מזל טוב ליום הולדתך!!!
גם אני עליתי השבוע 300 גרם ( כנראה שאכלנו אותה כמות של דברים מיותרים 🙂 )
לא נורא!!! אני בדרך כלל אוכלת את המותרת (קינוח טוב) בבית קפה בימי שישי. במידה ויש מסעדה טובה אז מחשבת את המנה כי מותרת וכבר מוותרת על הקינוח, מקסימום ביס אחד.
כבר אתמול חזרתי ליומן רישום.
נמשיך מכוחות חדשים ונראה ירידה שבוע הבא!!!! :אוהב:
את כמוני:)
גם אני עליתי 300 גרם והיה לי שבוע לא מדוגם וכל מיני אילוצים … אני משתדלת לקחת מותרת במסעדה ולחבר עם צהריים ואז אני אוכלת מנה שבתוכנית כארוחה עיקרית וקינוח מתפרעת ולוקחת משהו שווה כמותרת ואני חולקת אני לא אוכלת לבד חחח
יאללה שבוע חדש בכל הכוח!! :אוהב: :אוהב:
ולגבי השקילה לא נורא, יש לנו גם שבועות כאלה שאנחנו פחות מקפידות ..
אבל כל עוד אנחנו חוזרות לשגרה ומקפידות על אורח חיים בריא הגוף יורד בקלות את מה שעלה.
אז נהנת השבוע, חגגת (ובאמת הייתה לך סיבה למסיבה 😉 )
וזה הזמן לחזור לשגרה ולדרך הבריאה.
מאמינה בך וסומכת עלייך ששבוע הבא תראי ירידה משמחת :אוהב: