עליתי השבוע 1.5 ק”ג
היה שבוע לא קל עם הרבה פיתויים מסביב…ועוד כמה שקניתי על הדרך בשביל המנה המותרת שקפצה לביקור בכל יום :סחרחורת:
היעד שוב מתרחק :עצוב:
צריכה לעבוד על עצמי חזק להיות בשליטה להחזיר אליי המוטיבציה בכדי לשמור על 6 הקילוגרמים שנשארו לי בכיס וכמובן להתמיד בתהליך אורח חיים בריא ולהמשיך לרדת במשקל עד לשמירה!!!
ממשיכה בכל הכוח לשבוע חדש מדוגם ומוצלח,
שיהיה לכולנו..
הי, תסתכלי קדימה !!! כולנו נופלות מידי פעם. גם לי מאוד קשה לא במסגרת של הבית ובכל מיני יציאות. ושלא נדבר על עבודה!! כל פעם בורקסים, קרואסונים, סוכריות, עוגיות.
קחי טיפ. גם אם את לא עומדת מפני פיתוי, שפוט קחי רק ביס אחד קטן. תאמיני לי, שהשני יהיה באותו טעם
לא משתלם לנו לטעום עוד ועוד.
תתחילי יום חדש!! הכל יסתדר!
בהצלחה בסופ”ש!!
מבינה לליבך .. :אוהב:
גם עליי עבר שבוע לא קל ומחר יש לי שקילה שאני קצת חוששת ממנה.
למזלי ידעתי לעצור את עצמי מיד אחרי שנפלתי ולא המשכתי את הנפילות אבל מודה שזה לא פשוט אז אני יכולה להבין אותך.
החורף מקשה על כולנו, אז זה בסדר את לא לבד .. מקווה שהשבוע ילך לך יותר טוב :אוהב:
הכי חשוב להמשיך הלאה ולא להתעכב על זה…
להכין חליטת תה, תבשיל ירקות זמין וחינמי במקרר וכמובן מרק!!
כולן נופלות אבל הכי חשוב לקום ולא לתת לזה להרוס לנו הכל… עשית דרך מדהימה !! אז עוד קצת!! אסור לוותר 🙂
בהצלחה וסופ”ש מקסייים!
מה שחשוב שאת מודעת ממה נגרמה העליה!
שנית אני ממליצה לך להכין אוכל עבור כל יום- יום לפני.
דבר מאוד מאוד חשוב ועוזר זה לתכנן את מה שאת הולכת לאכול יום לפני ולרשום על דף רישום שבועי ולהכניס לפעולה כמו שציינתי לעיל.
מאחלת לך הרבה בהצלחה, אף אחד לא רואה את 1.5 קילו ומה שחשוב זה להתחיל מהתחלה ולעלות שוב על הגל :אוהב: