חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום בנות, שוב מבואסת :המום: , ירידה של 100 גרם 0שבוע שני ברצף). וזה עם הקפדה, שמירה ,שתיית מים, מרקים חינמיים וכו'.
    כולם אומרים , אבל לפחות לא עלית. אבל אין מי מה לעלות!!! רוצה להגיע ליעד. יש לי עוד כי 5-6 קילו, ולא רואה אותם קצף הזה.
    3 שבועות ברצף רושמת את היומן. אתמול מסרתי למדריכה תבדוק מה לא בסדר.
    לא נשברת, אבל הרגשה של תסכול!!!! :עצוב:

מה עושים????????

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל להירגע 🙂
    ירדת? מעולה! זה עדיף על כלום או על עלייה… אני מציעה לך לנתח את התפריט שלך ולראות מה מעכב אותך אני אתן לך דוגמא- שעשיתי את חלי לפני שנה וחצי בערך הייתי נתקעת קבוע במשקל ולא הייתי מבינה למה…ישבתי וניתחתי ואז קלטתי שהייתי אוכלת פחמימה מרובעת באופן קבוע פעם-פעמיים בשבוע שלא ידעתי שהכילה גם 100 גרם חמאה! אז יצא שאכלתי בערך 1/4 חבילת חמאה בכל פעם וזה מה שתקע אותי… בגלל זה אני אומרת- תבדקי ! גם כשאנחנו חושבות שאנחנו עושות הכל מושלם יש את הדבר הקטן הזה שיכול לעכב אותנו ( ואותי זה עיכב חודשים)…
    לא להישבר! ומבינה את התסכול אבל תמשיכי הלאה ותשימי ♥ 🙂
    שיהיה סופ”ש מדוגם ובריא! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ויש לי עוד 4.5 ק”ג
    הסוף הכי קשה אבל היי ירדתי הרבה ואני בדרך הנכונה ושום דבר לא יעצור אותי
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כיף לך שאת נמצאת בקילוגרמים האחרונים שלך וזה טבעי שהם ירדו יותר לאט, אין לך מה לדאוג.. להמשיך לעשות הכל כמו שצריך וזה ירד בסוף! :אוהב:

גלית
    משתתף

מה עושים??? עושים…פשוט ממשיכים :שמח1:

אני גם הייתי מרחק לפני משקל היעד שלי שהיו אירועים חגים ובלי לשים לב עליתי כמה קילוגרמים…
    תמשיכי באיטיות בסבלנות בהתמדה, בלי לחשוב יותר מידי על משקל היעד זה עלול לתסכל.
    פשוט תעשי הכל כמו שצריך בלי להתייאש הכל בסדר.

דרך אגב איזה תפריט את עושה?

אני גם מסרתי היומן אכילה למנחה שהמליצה לי להוסיף מנת שומן לפרי בביניים של הבוקר (1200).

שיהיה לך סופ”ש מוצלח :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:
    האמת התפריט גורם לירידה איטית אבל מה שחשוב זה רכישת כלים נכונים להתמודדות מול אוכל תחת המעמסה של החיים :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ממש גיבורה, לא נשאר לך עוד הרבה ליעד זה מעולה, גם ירידות קטנות הן מצוינות!! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל – כל הכבוד!
    כל ירידה מבורכת, כן גם ירידה של 100 גרם שנשמעת ממש מעט, אבל כל שבוע עוד 100 גרם בסוף מצטברים להרבה גרמים.
    דבר שני – נשארו לך קילוגרמים אחרונים להוריד, נכון שמתים כבר להגיע ליעד ולהיפטר מהם אבל כשמדובר בקילוגרמים המיותרים האחרונים זה ידוע וצפוי שהירידה היא איטית הרבה יותר, אבל כל עוד יש ירידה – אל לך להישבר! להיפך! תתחזקי ותגידי לעצמך שבכל ירידה (כמה שלא תהיה) את מתקרבת עוד צעד ליעד שלך.
    וחכי לעדכון מהמנחה שלך, יכול להיות שמשהו אולי לא היה בסדר וגם יכול להיות שהכל בסדר והגוף שלך קצת נרגע, תני לו – מגיעה לו מנוחה 🙂

בסופו של דבר כל הירידות יצטברו לכמות שנשארה לך להוריד ותגיעי ליעד!
    תני חיוך, את בדרך הנכונה 🙂 :אוהב:

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות