- This topic has תגובה 1, 9 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
27/12/2016 בשעה 19:09 #108718אלמונילא פעיל
אחרי שבוע מדוגם עליתי 200.
ציפיתי לירידה של 600 לפחות ועליתי.
אין לי איך לתאר לכן כמה אני מאוכזבת.
חזרתי הביתה ופשוט לא הפסקתי לבכות.. זה לא סוף העולם, ברור לי. אבל לדעת שהשקעת כל כך ואת לא מקבלת לכך תמורה פשוט הורידה אותי.
בשבועות שלא הקפדתי בכלל ירדתי 800 ו700.
כל השבועיים האלה סתמתי את הפה ולא הכנסתי אפילו ביס של סופגניה.
מה שהכי מבאס בכל הסיפור זה החוסר הבנה של הסביבה שלי לתגובה שלי אחרי העלייה. גם אם הייתי עולה גרם זה היה מבאס, כי באמת שהגיע לי לרדת.
אני לא רואה מה הטעם להמשיך. אני יורדת 300 ועולה פי 2 בשבוע שאחרי.
זה כבר מתחיל להתיש אותי.
מקווה שתראו מספרים קצת יותר נחמדים בנות. מחזיקה לכן אצבעות.11/04/2019 בשעה 23:53 #108721אלמונילא פעילאם יש משהו שלמדתי לאורך התהליך –
לפעמים פודים את הצ'ק לא בתאריך!אם עבדת כמו שצריך, את תראי את התוצאות, אין שאלה. רק תמשיכי
יכול מאוד להיות ששבוע הבאה תהיה לך ירידה מטורפתלי אישית גם קרה שזללתי ונשארתי במקום והעלייה דווקא הפתיעה אותי שבועיים אחרי
וגם ההפך ירידה בדיליי של בועיים למרות שזה לא התחבר לי בכלל למה שעשיתי באותו שבוע אלא דווקא לזה שלפניאת הולכת לקבל את התשלום על העבודה
זה מממששש מעבר לפינה
רק תהיי עיקשת השבוע וזה ישתלם, אני מבטיחה!!!11/04/2019 בשעה 23:53 #108722אלמונילא פעיל:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
קודם כל נראה לי שגם אני עולה השבוע
את עושה אימונים? אולי מסת שריר
כ”כ מבינה אותך אבל לעולם לעולם אל תשברי, כי היי עשית דרך ארוכה ואת בדרך הנכונה
אני ממש מבינה לליבך, זה מתסכל שאנחנו עושות הכל כמו שצריך ובסוף עולות אבל הדרך היא היא הנכונה
ועלייה קטנה לא תשבור אותי כי אני בדרך הנכונהנשיקות :אוהב: :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:53 #108724אלמונילא פעילהי ברברה, אל תלחצי. גם אצלי זה קורה כל הזמן. כנראה שהגוף לא מגיב באותו שבוע ספציפי.
תמשיכי בסבלנות!!
בהצלחה!!!11/04/2019 בשעה 23:53 #108726גליתמשתתףאני מבינה שזה מבאס אותך אחרי שבוע מדוגם…
אל תחשבי על המספרים. העיקר שאת מרגישה טוב עם עצמך בתוכנית והכי חשוב בשליטה עם האוכל.
מה זה עלייה של 200 גרם לעומת המשקל שהורדת עד כה…? תמיד תחשבי על זה.
יש שבועות כאלו של צבירת נוזלים, לחצים, מים, מחשבות וכו'.
מציעה לך לעשות השבוע רישום אכילה בכדי להעביר למנחה לבדיקה ו/או לבדיקתך על מנת להבין אם היו חריגות לא במודעות וזה קורה הרבה פעמים…גם כאשר שולטים בתוכנית היטב.
אל תתני לעלייה שולית להוריד לך את המצב רוח והמוטיבציה…להיפך תהי חזקה תמשיכי קדימה בכל הכוח מבלי להסתכל על העבר…תנסי לעשות אחרת…לשנות משהו בתפריט…לגוון לך המוצרים…תדליקי לך שוב את כוח הרצון שהיה לך בהתחלה.יאללה תתחילי לך שבוע חדש מדוגם לפי התפריט. בלי להתייחס לעלייה. פשוט תמשיכי – כן תגווני, כן תעשי שינוי, כן תרענני כל אלו ביחד ידליקו לך את המוטיבציה לירידה בשבוע הבא!!!!
שיהיה לך שבוע מוצלח מאוד מלא עשייה בדיוק כמו בהתחלה…המשך חג חנוכה שמח ושפוי…
:אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:53 #108727אלמונילא פעילאבל ,עצרי לרגע,תחשבי-עם כל ההשקעה שלך עד עכשיו, לא חבל להפסיק?
בנוסף,אורח החיים של חלי יכול להיות מאוד מגוון ןטעים,ואפשר,בלי נקיפות מצפון, לאכול שוקולד:) בחטיף היומי או מאפינס פינוקי שוקולד שהוא טעיםם 🙂וביננו, 200 גרם זה בקושי חבילת מרגרינה..אולי בגלל נוזלים עלית?
בכל מקרה,המון בהצלחה בהמשך,אהובה! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:53 #108728אלמונילא פעילעליתי ממש בקטנה! מבינה את הבאסה לגמרי! שמשקיעים כל כך הרבה ורואים את כולם מסביב אוכלים ואת אומרת לעצמך – בסדר זה ישתלם לי ואראה ירידה …וכשרואים עלייה זה הכי מבאס! אני אומרת לך גם על עצמי שאני מתכוננת לעלייה השבוע למרות שאני ממש משתדלת יש לי אירוח אצל חברים ומשפחה ואצלי חמש פעמים השבוע! ואני לא יכולה לשלוט במה שמכינים אז אני עושה את המקסימום מבחינתי להיצמד לתוכנית :אוהב:
לא לוותר! אין לי ספק שאחרי חנוכה יהיה כבר יותר קל :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:53 #108729אלמונילא פעילכל כך מבינה אותך ומזדהה עם שאת עוברת- בעיקר מכיוון שאת משקיעה, אני היה לי אותו סיפור עד שדיברתי עם הרופא שלי והמליץ לי לעשות יותר פעילות גופנית!
בנוסף אני שותה מים עם פטרוזיליה על מנת להוציא את צבירת הנוזלים העודפים בגוף שלי, וזה באמת עוזר :שמח1: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:53 #108731אלמונילא פעילמה הטעם להמשיך?
לא לחזור למקום שממנו התחלת!!
אם אתה עושה הכל כראוי ודבקה בתכנית, התוצאות בוא תבואנה!!
בהצלחה יקרה!!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.