חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לאחר העלייה של שבוע הקודם של 800 גרם,
    השבוע ירדתי 300 שזה ממש מוזר כי השבוע הלך לי טוב רק 70% כזה, היו לי יומיים השבוע של נפילות גדולות מאוד אחת במסעדה שהלכתי אליה בסילסטר שתכננתי לאכול מנת פסטה אחת למותרת, ובסוף אכלתי עם חברות שלי גם פיצה למנה ראשונה וגם 2 קינוחים בסוף.
    ואז ביום שלישי הייתה לי שוב נפילה כי זה היה יום שהייתי בו על הפנים מחוסרת אנרגיה ובאמת אכלתי כמויות מטורפות של פחמימות ומתוקים ובקושי ישנתי בלילה מכאבי בטן.
    אחרי אותו יום של סבל הבנתי כמה שזה לא כיף לי לא לשמור אני מרגישה לא טוב עם זה בגוף שלי, אבל כמו שכתבתי במשך השבוע, כנראה שבאותו הרגע לגוף שלי היה נחוץ הנפילה הזאת, ויום אחרי זה כבר הייתי מצויינת, זו הייתה נטו אכילה רגשית ואני שונאת את האכילה הרגשית הזו!
    לא נורא העיקר שבוע חדש, אמרתי לעצמי שאם אני אשאר במקום או ארד אפילו 100 גרם אז אני אוכל השבוע מותרת ואם אעלה אז לא כי באמת חגגתי ולא הייתה סיבה למותרת, אבל בסופו של דבר אני אוכל אותה היום קניתי לי כמו הילה במבה גדולה ועוד 2 אצבעות קינדר כדי להכניס גם שוקולד 😉
    מצטערת שחפרתי, שיהיה סופש נעים :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כשחוששים מעליה :שמח1:
    אבל לא להכנס לשאננות..
    ממליצה לך להשקיע במתכונים טעימים מתוקים ומספקים.(כמו מאפינס פינוקי שוקולד של חלי..טעים!) וככה לא ליפול על מתוקיפפם מעבר לתפריט.

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד טאי מאמי!! נפילות קטנות זה חלק גדול וןבלתי נפרד מהתהליך כולו.. תדמי את זה לתינוק שבדיוק מתחיל ללכת.. הריי זה ברור שהוא ייפול ואפילו יותר מפעם אחת.. אבל בכל פעם שהוא נופל הוא יילך אחר כך עוד שלושה צעדים יציבים לפחות :לשון:
    :קול:
    שבת שלום יקרה

אלמוני
    לא פעיל

כל עלייה לשם ירידה, ברכווווווווות עבור הירידה החדשה, תסתכלי על הדרך שעשית ואת עושה, את מהממת ומעוררת השראה, תהיה חזקה, בסוף תגיעי ליעד :אוהב: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

השלה בכי חשוב זה ההתאפסות! ללא ספק עשית את זה ויש תוצאות!!
    יאמייי גם אני אוכל היום:)
    אני יודעת שישי אירוח היום אז אני אוכלת את המותרת שלי בנפרד ואחרי:)= חבילת מילקה תות יאמייי
    סופ”ש נפלא אהובה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם 300 גרם זה מהמם במיוחד אחרי הנפילות שהיו לך.
    כל גרם זה משובח 🙂
    תהני מהמותרת וסופש נעים :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש לומדת ממך, מהתובנות שלך!!
    תודה רבה!!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות