חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שבוע מדוגם מאוד ראיתי עלייה של קילו.
    לא ברור לי ממה ואיך.
    כל מה שירדתי בשלושה שבועות עליתי בשבוע אחד :עצוב:
    מתוסכלת מאוד ובעיקר לא מבינה.. אני לא במחזור או משהו.
    אוף.
    מקווה שלכן יהיה שבוע קצת יותר מוצלח :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הגוף לא רובוט.. כמו בכל דבר בחיים- לאחר ירידה מגיעה עליה ולהפך. נכון, לא נחמד לראות עליה ולא משנה כמה יגידו לך שזה לא נורא- את תרגישי רע עם זה.
    את יודעת שגם ביום-יומיים את יכולה להוריד את זה.. המשקל הוא כל-כך דינאמי וכלכך לא צפוי לפעמים- לטובה או לרעה!
    קחי את זה פשוט כעובדה ואל תחשבי למה ואיך. זה יעזור? לא!
    את טובה, את רוצה את זה, את יודעת שאת יכולה. הרי יגיע היום שתסתכלי על ההודעה שכתבת ותחייכי כי את תראי שגם את זה עוברים.
    בהצלחה, תשתי המון מים ותה ופשוט תמשיכי להאמין בעצמך ואל תשברי!!!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

את צודקת, זה הכי מבאס בעולם! “אז יאללה, ניפול על איזה שוקולד? מה זה משנה, גם ככה היה שבוע מדוגם ועלית קילו. אז בשביל מה להמשיך בכלל?”
    היה לך איזה קול קטן שאמר לך את זה? מקווה מאוד שלא, אבל אם כן תני לו סטירה שתעיף אותו לעזאזל!
    אהובה – זה הכי באסה שיש אבל זה קורה! במיוחד אחרי כמה ירידות רצופות, וזה נורמלי (מעצבן אבל נורמלי) ואני מבטיחה לך שאחרי עוד שבוע מדוגם אחד את תראי ירידה מרשימה ויפייפיה כי הגוף לא שוכח!
    המשקל הוא גולם טיפש שלפעמים מחליט לעשות עלינו קונצים. תראי את זה כמבחן, הדרך שלך להתמודד עם זה. את צריכה להגיד למשקל “ככה? זה מה שאתה מראה לי? חכה חכה” ובשבוע הבא הוא כבר לא יתעסק איתך ויראה תוצאה מדהימה 🙂
    בהצלחה יקירתי ואל תישברי! זה תהליך שלצערינו יש גם עליות אבל זה תלוי רק בנו מה נעשה איתן
    מחזקת המון ומקווה שעזרתי ולו מעט
    יום נפלא :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לא להתייאש!!! תיהיה חזקה !! גם אצלי הגוף מגיב לא בהגיון. זה קורה. במיוחד אם לא חרגת כל השבוע , שתית מספיק , שמרת על כל הארוחות אז זה יגיע. אל תדאגי. נכון שזה מאוד עצוב ומתסכל. עדיין, קחי את כי אתגר, תרשמי יומן , אולי פספסת משהוא.

בטוחה ששבוע הבא תראי את התוצאה!!!
    🙂

אלמוני
    לא פעיל

מבאס ממש, אבל לא להשבר, תמשיכי בכל הכח !!!!!!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני שמרתי במשך תקופה ופעם ראיתי ירידות יפות ופתאום כשאני הכי מתאמצת ומתאמנת המשקל פתאום מראה עלייה?! זה יכול להיות נוזלים, עצירות, ביוץ, מחזור, גודש בחזה כי אני מניקה.. או אולי המשקל לא טוב.. אין לי מושג, אותי זה שבר, ואחרי תקופה של כמה חודשים נפלתי ולא מצאתי כוחות לחזור עד שבוקר אחד לפני חודש ושבוע קמתי ואמרתי זהו. זה דרך לכל החיים, לא מעניין אותי יותר מה המשקל, כמה גרמים עליתי או ירדתי, אני עושה את זה בשביל עצמי, לחיות נכון ולאכול בריא ולהרגיש טוב וקלילה ועם זה יגיעו התוצאות.. מתי שיגיעו .. השבוע הזה או עוד שבועיים.. זה לא משנה כי אני ממשיכה בדרך ובסוף אגיע לשם.

תאמיני לי ששום דבר לא יכול לשבור אותך ברגע שתחליטי שאת עושה את זה בשביל עצמך ורק בשביל עצמך.

בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

יכול להיןת שזה עודף נוזלים או מסת שריר..בכ”א לא להתייאש חלילה!!! תמשיכי בעוד שבוע מדוגם ותראי ירידה בשבוע הבא :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה קורה, שלא תחשבי חלילה שזה רק אצלך ככה.
    אבל המטרה שלנו זה לא להישבר, הכל קטן עלינו!
    מאחלת לך שבוע הבא ירידה מהממת שתגרום לך לשכוח מהעלייה הזאת 🙂
    :אוהב:

גלית
    משתתף

כל עליה לשם ירידה
    לפעמים יש גורמים שלא קשורים בהכרח לאכילה כמו חוסר שינה או חוסר שתייה או רגשות אחרים שהפריעו בתהליך.
    פשוט תמשיכי קדימה בהתמדה לפי התפריט ותעשי לך תכנון יומי בכדי להיות טובה יותר משבוע שעבר! את יכולה! את מסוגלת! את תצליחי!

שיהיה לך שבוע של הצלחה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ככ מבינה אותך. האינסטינקט הראשוני שלנו הוא לברוח למקרר.”כל העבודה שלי ממילא לא שווה..לא רק שאני לא יורדת אני גם עולה?!”
    הבעיה שזה מפיל אותנו עוד יותר.ואז הלך על השמירה :סחרחורת:
    את גיבורה שאת לא נותנת לזה להכניע אותך!!
    בטוחה שיש לך את הכח :אוהב:

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות