- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/02/2017 בשעה 9:58 #105765אלמונילא פעיל
עלייה של 600 גרם…
אני מרגישה שאני רק מתרחקת מהיעד שלי:(
לפני שבועיים עלייה של קילו, שבוע שעברה ירידה של 100 גרם והשבוע עלייה של 600 גרם…
מרגישה כאילו כל הירידות היפות שהיו לי נעלמות… :עצוב: :עצוב:11/04/2019 בשעה 23:23 #105767אלמונילא פעילאני לוקחת ממך דוגמא, ממה שאת כותבת על להמשיך אז …… בבקשה 😉 :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:23 #105769אלמונילא פעילתרשי לי טיפ טפיה להיות רעה איתך אבל לא חלילה במובן הרע.. אלא נטו במובן החברי..
אני חושבת שברגע שכמעט הגעת ליעד שלך והגוף היה צריך להוריד רגל מהגז נפתח לך שלא בכוונה בכלל איזשהו פתחון קטן של חופש.. ומשם הנפילות מגיעות.. כי זה מייאש רצח להישרל לראות עלייה קטנה.. ואח”כ להישקל ולראות רק ירידה של 100 גרם שהיא מבורכת אבל עדיין קטנה.. ואז שוב עלייה.. ולשחק יויו עם המשקל.. מה גם שסיפרת שחרגת בשבת והיה לך קשה.. לפי דעתי זה הזמן להתאפס! אל תסתכלי על המשקל שאת קרובה ליעד כי זה בראש עושה ההפך ממה שצריך.. “אני קרובה ליעד וזה בסדר אם אקח עוד קצת פסטה או אחרוג מעט במותרת.. אפ'חד לא ישים לב ואני אוריד את זה כמו כלום”.. זה מה שאני הייתי אומאת לעצמי אפילו לא אומרת ממש אלא הרהוריי מחשבות בכל פעם שאמרו לי שרזיתי.. כמובן שבדוגמאות אחרות אבל נסיתי להיות קרובה לדוגמאות שאת רשמת.. ואז הייתי עולה כמו דוב… אל תתני לידיעה שאת קרובה ליעד לתעתע בך!! תגידי לעצמך שהדרך עוד ארוכה.. תציבי לעצמך יעד ריאלי ולא, אני לא מדברת על קילו בשבוע.. יעד ריאלי של 500 גרם ירידה.. תתחילי את השבוע ברבאאאק עם רישום כנה… תרשמי הכל ובעיקר את ה”גניבות הקטנות”.. תבטיחי לעצמך לראות ירידה מעל 300 גרם בשבוע הבא ותעשי הכל אבל הכל כדיי לעמוד בהבטחה הזאת!!! ולפי דעתי תשני את המותרת שלך ואת היום שלה.. אני חושבת שזה מה שמפיל אותך כי גם לפני שבועיים זה הקשה עלייך..
ובבקשה בבקשה אל תעלבי ממני אני רק רוצה בטובתך באמת כי את חשובה לי!! והלואי שבנפילות שלי יהיה מישהו שיגיד לי את האמת וינפץ לי איזה אשליה שאני בסדר כי המשקל לא משקר… אני אוהבת אותך נסיכה ורוצה לעזור לך לקום על הרגליים ולהיכנס במוווד סופר מעולה השבוע :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:23 #105771אלמונילא פעילושלא תעיזי לחשוב מחשבות שליליות והורסות..
את צריכה להסתכל במראה, למדוד היקפים, לראות מה אחוזי שומן.. את מתאמנת ושורפת יותר..
חטובה יותר ומודעת יותר.
אני לא צריכה להגיד לך כמה שמחשבות שליליות יכולות להוריד ולהסיט מהדרך.
את יודעת מה את עושה טוב לגוף שלך אז תמשיכי לעשות
וספורט ולהעלות מסת שריר זה טוב
גם אם על המשקל תיראי עלייה.. לאורך הזמן זה ישתלם, תשרפי יותר, תתחטבי יותר..ותפסיקי לתת למשקל כ”כ הרבה כוח
11/04/2019 בשעה 23:23 #105773אלמונילא פעילאת הרבה יותר חזקה מהייאוש,את יודעת להתגבר עליו!!
אני יודעת שמחר בשקילה גם אראה עליה בגלל כל הזלילןת שלי ,אבל היום אני סופר מדוגמת כדי לפחות כדי לשפר תמצב.
לא מתייאשת! למרות שממש רציתי אתמול להרים ידיים..אבל זה אומר לוותר על החלום שלי! ואת זה אני הריי ממש לא רוצה..
אל תפסיקי,את עושה נכון!
בהצלחה בשבוע החדש!! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:23 #105774אלמונילא פעילברבי, לא להישבר!!! להיות חזקה!! תבדקי את עצמך!! מה לגבי הרישום? הקפדה על שתיית מים וארוחות?
אולי שינית משהוא באוכל?
אולי באמת עליית מסת שריר?מה את מרגישה? תנסי בנוסף לשקילה למדוד הקפים!!!
בכל אופן, תמשיכי כרגיל!!! מי לא כמוך יודעת שהתוצאה מגיעה בסופו של דבר.
מחזיקה לך אצבעות!!!
:אוהב: :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:23 #105775אלמונילא פעילחישבי על כמה שירדת…היית רוצה להיות שוב בהתחלה לפני הירידה? איזה אופציה יש לך מלבד להמשיך גם כשיש עליה?! יש 2 אופציות: לאכול מה שבא לך ולהיות ש מ נ ה או להיות בשליטה וכתוצאה להיות קלילה :קול:
אני כותבת את זה לך וגם לעצמי כי גם לי לאחרונה יש עליות היתה = עליה של סה'כ 1.200 אבל אין ברירה, ממשיכים הלאה. נצמדים לתפריט! [אצלי אני יודעת שזללתי פה ושם בקטנה אבל יותר מדי פעמים]
האביב בפתח, יהיה קל ונעים יותר לצאת לצעידות. ולשתות הרבה מים…זו בעיקר הבעיה שלי בחורף.
בהצלחה ברבי! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.