חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    גלית
    משתתף

עליתי 700 גרם!!!
    מבאס אני לא מצליחה לעמוד בפני הפיתויים…
    הרבה זמן תקועה במשקל ורק עולה :סחרחורת:
    לקראת שבוע מאתגר שיהיה מדוגם ככל האפשר.

שבוע טוב :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ברור שמבאס.. אבל הגישה הנכונה היא ללמוד מהשבוע הזה איך להשתדרג בשבוע הבא
    איזה פיתויים את לא מצליחה לעמוד בפניהם? למה בכלל הם עומדים לך מול העיניים? אי אפשר להעיף אותם מהבית?
    למשל אצלי יש עוגיות שוקולד צ'יפס בארון שקנו לבת שלי והם משגעות אותי.. פשוט לקחתי את כל החבילה איתי
    אתמול שהלכתי איתם לגן משחקים וכיבדנו.. וביי לא חזר אליי לארון.
    גם אצלי יש אי דיוקים וחריגות.. אחרי שהתבאסתי אתמול שאני לא יכולה לנשנש עוגיות.. כיפיתי על זה ושמתי עוד 2 כפות
    שיבולת שועל בדייסה.. עוד חלב וניל… פשוט שפכתי בלי למדוד כוס וחצי.. ושתיתי איזה חצי ליטר חלב..
    כמובן שעשה לי כאב בטן והלכתי לישון מפוצצת ועם בחילה..

אז אני לומדת מזה שבפעם הבאה שאני מכינה לי – לאו דווקא לשפוך עוד ועוד עם העיניים – אלא למדוד – אחרת אני מגזימה
    וזה לא יותר אז יותר טעים.. להיפך כמה שאני מפריזה עם הכמות אני כבר לא נהנית מהאוכל פשוט מרגישה מפוצצת ורע.

לומדים.. כל יום לומדים.. ומשתדרגים..

בהצלחה גלית.. תעיפי את ה- 700 גרם האלה בשבוע הבא.. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון חייבת לכתוב שאני כל כך אוהבת התשובות של יעלי… כל כך נכונות ומושקעות!
    דבר שני להקפיד לנהל רישום.. ברגע שאנחנו כותבים אנחנו הרבה יותר מדוייקים! כי זה כמו לתת דו”ח כזה גם על החריגות הקטנות…
    תכיני לך הרבה חינמיים ותוסיפי ירקות לכל ארוחה
    יהיה בסדר!

אלמוני
    לא פעיל

מחכה בשבועיים האחרונים לעדכון שקילה ממך ביום חמישי… :מאושר:

מן הסתם קראת שגם לי היה חודש לא משהו… לא ירדתי הרבה בכלל והייתי תקועה במשקל.. וחשבתי כבר להרים ידיים בעקבות איזה נפילה שלי. אבל אז עשיתי סוויץ ואמרתי לעצמי שדי עם האובססיביות הזאת של השקילה…
    עצם זה שאני עושה את התכנית, מכניסה לגוף שלי חומרים מזינים ומרגישה הרבה יותר טוב שווה את הכל! כל השאר זה ממש בונוס.
    כי מה האופציה הנוספת?? לעלות ולטפס במשקל, ואז לשנוא את עצמינו ואת המראה שלנו….
    אני אישית מרגישה עוד מתנה שקיבלתי בתכנית והיא עניין השליטה עצמית שלי!! עצם זה שאני מנהלת את הגוף שלי, אני שולטת עליו ולא הוא עלי – זו מתנה. ככה אני מרגישה בעלת ערך, שווה ושולטת.

יאללה דווקא לפני שבועות ממשיכים בכל הכח!
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מבינה אותך , כמה זה מבאס.
    תעשי שניה הפסקה, תבדקי את יומני רישום, תפנקי את עצמך מדברים מתוקים וטעימים מהמתכונים של חלי.
    כך פחות תגעי בדברים שלא בתוכנית.
    בהצלחה!!!! :אוהב:
    :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות