חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

+100 גרם.
    תוהה אם זה בגלל המעבר לכפות המדידה…
    בנוסף, אני נוסעת במוצ”ש לקרוז ומתלבטת מה להביא (ואם לעשות מותרת מוגדרת בארץ או שם, ואז זה יהיה הרבה פחות מוגדר…).
    אשמח לעצות :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

100 גרם-שטויות. עליתי שבוע שעבר 700 ולא ברור למה. נראה מה יהיה היום בשקילה.
    לגבי החופשה שלך, דבר ראשון תהיני!!! תעשי בחירות נכונות, תביא איתך פיתות ולחם קל ( לא להתבייש לקחת לחדר אוכל), קדים, אגוזים, חטיפום. פירות לדעתי צריך להיות בארוחות , כך שתוכלי לקחת לך לא. בניים. לגבי מותרת, כמובן הכי טוב לאכול אותה כמו שצריך , מסודר וזהו, אבל את האמת, בטוח תגנבי שם!! אז הייתי מוותרת אליה.
    תעשי חיים!!!! גם אם תגנבי ותעלי , לא נורא, תמיד יש יום חדש אצל חלי!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לגבי החופשה שלך, דבר ראשון תהיני!!! תעשי בחירות נכונות, תביא איתך פיתות ולחם קל ( לא להתבייש לקחת לחדר אוכל), קדים, אגוזים, חטיפום. פירות לדעתי צריך להיות בארוחות , כך שתוכלי לקחת לך לא. בניים. לגבי מותרת, כמובן הכי טוב לאכול אותה כמו שצריך , מסודר וזהו, אבל את האמת, בטוח תגנבי שם!! אז הייתי מוותרת אליה.
    תעשי חיים!!!! גם אם תגנבי ותעלי , לא נורא, תמיד יש יום חדש אצל חלי!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אלמוני
    לא פעיל

לגבי הקרוז תעשי את המותרת שם לדעתי…
    תהני זה הכי חשוב תעמיסי קודם סלטים טריים לצלחת ואז תחליטי מה את אוכלת.. וגם אם תחזרי עם עלייה קטנה אין לי ספק שתחזרי למסלול מאוד מהר..

אלמוני
    לא פעיל

הייתן אוכלות מהסלטים בקרוז ומתעלמות מזה שיש בהם שמן?
    תודה על הטיפים!!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות