חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

+100 גרם.
    מדוכאת קצת…
    שבוע מדוגם ב-100%, וגם בשבוע שעבר עליתי (300 גרם)…

אלמוני
    לא פעיל

ככה זה בשמירה,
    תני לגוף “לשמר” את המשקל, לפעמים לוקח לו זמן… הוא לא מאופס על עצמו כמה שבועות ואז כשהוא רואה שאת מתעקשת אז הוא מבין שאין לו ברירה…
    אל תתרגשי
    שבוע הבא תדווחי על ירידה בע”ה.
    :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הכל בסדר! ברור שזה קצת מבאס אבל את בשמירה מאמי שלי… ושבוע הבא את תראי ירידה של חצי קילו כי ככה זה בשמירה:)
    מאמינה בך המון!
    חיבוק!

אלמוני
    לא פעיל

לא קרה כלום. גם אצלי זה כך. עליתי 1.100 בחודש האחרון. לפני כן שמרתי כי חודשיים על משקל קבוע למרות החריגות שהיו.
    חשוב להמשיך לשמור , אולי תחזירי לרישום ודיוק בכמויות? זה תמיד עוזר.
    בהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

ממליצה לך לא להישקל כל שבוע, בשמירה נשקלים פחות, אני נשקלת פעם גג פעמיים בחודש, אין צורך כל שבוע.
    המשקל מאוד דינאמי וזה יכול מאוד להרוס כשרואים עלייה שבכלל לא משקפת כלום – עלייה יכולה להיות מנוזלים/הורמונים/עצירות..

בגלל זה בקבוצה מסבירים שמספיק בשמירה להישקל פעם בחודש – כי מה שחשוב זה המגמה ופעם בחודש בכל מקרה מסתכלים על כל החודש מה המגמה שאת משמרת את המשקל שמירה + – לא בדיוק על הגרם.

אני אישית מרגישה שהשקילה יכולה מאוד להוריד מוטיבציה ולהרוס.

היא לא נותנת כלום – כי את כבר נמצאת בתוכנית ובמשקל תקין אז אין לה שום ערך מוסף – את לא אמורה לרדת עוד ואין לך מטרה להגיע למשקל נמוך יותר – זה סתם נטו בשביל לראות שאת בדרך הנכונה ושומרת – ובשביל זה מספיק להישקל פעם בחודש או כל שבועיים לא יותר.

ככה אני לפחות עושה.

כשהייתי נשקלת כל שבוע זה סתם הכניס אותי לסרטים – כי הגוף כבר נעצר ולא ירד יותר מתחת ל- 57.1, וסתם הייתי רואה לפעמים 58, בלי שאכלתי יותר, סתם עליה של קילו לא ברור, ואחרי שבוע ירד שוב ל 57, אז הייתי סתם מבואסת שבוע.. למה זה טוב.. :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

פשוט אוסף של מדהימות :אוהב:
    הלכתי והכנתי לי אוסף של חינמיים, ארוחות מתוכננות ליום מדוגם…
    אני נשארת במסלול, גם עם עליות.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות