חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום נשקלתי, ולאכזבתי עליתי 1.700, אני יודעת שהשבוע לא היה 100% היה כ 70% אבל לא ברמה כזאת של עליה,מה גם שמאז שהתחלתי את הסבב הזה אצל חלי,(אני כבר פעם שלישית) אני סובלת מעצירויות נוראיות, יצרתי קשר עם המוקד כדי לדבר עם חני אך אף אחד לא יצר קשר איתי בחזרה למרות שאמרו לי שיצרו קשר, ולא נעים להיות נודניקית ולהשאיר מספר פעמים הודעה.
    בדקתי את עצמי מספר פעמים ובסך הכל אני שותה הרבה מים ירקות נכון יש ימים שיש 6 ארוחות ויש ימים של 4 או5 כי אני לא יכולה לאכול בגלל החום. אולי הפתרון הוא לצאת לחופשה ארוכה,אני כבר שלושה חודשים ירדתי 3.4 קילו ומה שנשאר לי כעט זה 1.7 קילו וזה לא ננראה הגיוני לרדת משקל כזה מועט בתקופה כזו שבנות שהתחילו איתי ירדו 5-7 קלו

אלמוני
    לא פעיל

אורית אני מבינה לליבך. לדעתי אם עשית 70% מהתוכנית לא רואים עליה כה גדולה. וגם עצירויות יכולות להגיד שאולי ההרגלים שלך לא טובים. שתיה מרובה לא מספיק כדי לרדת ולהפסיק עצירות. הרבה מאכלים עם סיבים תזונתיים. יכולים לעזור גם לירידה וגם לעצירות. את בעצמך אומרת שבגלל החום קשה לך לאכול 6 ארוחות ביום. ואולי זה הסיבה. אני מבינה את התיסכול שבתקופה שאת ירדת 3 קילו אחרים ירדו 7 . זה קרה לי גם לי יש לרדת 60 ואני שלוש חודשים בתוכנית וגם אני ירדתי 3 קילו ומשהו. כאשר כאלה במשקלי ובזמן שלי ירדו 10 קילו. אני יודעת שאני לא עיכבית וגם אלי הקיץ משפיע ואבל אני משתדלת לא לוותר. אני יודעת שבעונות מעבר קל לי יותר. קבלי ביקורתי בהבנה. ותשתדלי להמשיך אולי אם חלוף החום יהיה יותר קל. בינתיים תיסרדי את זה אם המעט שהורדת כדי לפחות לא לעלות

אלמוני
    לא פעיל

אומנם זה לא מנחם …. אבל דעי לך
    שכל גוף מגיב בצורה שונה.
    יכולה אני לספר לך רק מנסיון אישי
    שברוב המקרים אני עושה תוכנית של 90%
    ויש לי עדיין מספיק מה לרדת והירידות שלי
    כל כך קטנות והרבה מאד פעמים אני גם לא יורדת בכלל
    ויותר פעמים גם עולה במשקל לפעמים בגרמים ולפעמים גם בקילוגרמים – אין לנו פתרון אחר אלה להמשיך ולדבוק במטרה
    מפני שלכל גוף קצב ירידה משלו .
    אבל… 34 ק”ג כבר נשרו ממני בתקופה של כמעט 4 שנים
    ואני רוצה עוד וממשיכה הלאה ולא מוותרת – כי אין לנו השמנמנים ברירה אחרת . גם להיות במקום ולשמור על הירידה זה הישג . אז לא להישבר להמשיך לדבוק במטרה
    הצעה מס' 1 לעשות רישום יום יומי זה מאד עוזר
    הצעה מס' 2 הליכות (אומנם לא נעים בחום המעיק)
    אני יוצאת מוקדם בבוקר .
    מאחלת לך הצלחה מציפי

אלמוני
    לא פעיל

קורה שהגוף שלנו לא מבין למה אנחנו גורמים לו והוא נכנס למגנה,אל תוותרי ובטח לא להתאכזב ולהתיאש,מהיום אין 70% רק 100%,תיצמדי לתפריט ,תאכלי את כל הארוחות תתפנקי על המנה המותרת,תקפידי לאכול כל 3 שעות ,אל תשכחי מה-12 כוסות מים,נכון שהחום מעיק אבל קטן עלייך ואת תנצחי ובגדול,רק 10 קילו ואת כובשת את היעד,אני בטוחה שתצליחי

אלמוני
    לא פעיל

היי אורית..
    ראשית, תודה רבה שאת משתפת אותנו במה שאת מרגישה, זה חשוב וגם מאוד עוזר בתהליך, את לא לבד..בשום מצב..:)
    ביקשתי מהמוקד שיאתרו אותך שוב ויעזרו לך עם הבעיה האישית שלך, איננו רואים במשתתפים היקרים שלנו נודניקים ולכן אל תרגישי כך..אנחנו אנושיים בסה”כ..
    אשמח לראות את הרישומים שלך..אבל בשום מקרה אל תתייאשי, התוצאות תמיד מגיעות, לעיתים באיחור ולעיתים הגוף מגיב בצורה שאינה מובנת…
    בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות