חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אהלן חברים וחברות… עדכון קצת באיחור כי לא הייתי זמינה ליד מחשב… אז אתמול בשקילה ירדתי 900 גרם, עד היום ירדתי 3.900 ק”ג.
    אני קצת מפחדת שהירידה שלי מתחילה להאט עם הזמן, בשבוע הראשון הפצצתי ב-2 ק”ג ומאז, כל שבוע קצת הירידה קטן… גם לכם זה קרה? יש לכם עצות בנוגע לזה? כי לפעמים אני רק חושבת לעצמי מה יהיה, יש לי לרדת עוד 20 ק”ג…

תאחלו לי בהצלחה, היום פיתוי גדול- מוזמנת לחתונה…

אלמוני
    לא פעיל

היי שלי.בשבוע הראשון ירדתי 1.600 וכולם מחאו לי כפיים ומאז אני יורדת טיפין טיפין ומודה שלא עליתי(פעם אחת עליתי 400 גרם)הכל בסדר,זה נורמלי ואף בריא יותר :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

ירידה גדולה בשבוע הראשון – זה נורמלי, הגוף בשוק ולא מבין על מה ולמה “המלחמה”.
    הוא “מאבד” כח… ועם הזמן לומד להתגונן… זה ההסבר שלי הלא-מדעי-אבל-הגיוני לסיבה שהירידות הבאות הן לא בומבסטיות אבל עדיין מגמת ירידה. וזה מעולה.
    על תסתכלי על כמה יש לך להוריד כי 20 קילו זה נשמע מפחיד, לא ריאלי, רחוק…
    אבל אם תפרטי לשבועות, תציבי יעדים קטנים וברי-השגה תווכחי שהשד אינו נורא וירידות “קטנות” מצטברות פתאום לירידה משמעותית.
    עכשיו זה נשמע פשוט יותר, נכון??

אלמוני
    לא פעיל

בשבוע השני ירדתי רק 300 גרם, בשבוע השלישי נעצרתי ולא ירדתי ולא עליתי, ושבוע שעבר ירדתי 900 גרם. מעניין מה יהיה מחר…

וכן זה קשה..מה אני אגיד שיש לי בהערכה גסה עוד איזה 30 ק”ג לרדת..בסדר לאט לאט, עובדים עם מטרות קטנות, והכי חשוב באמת – שנהנים מהתהליך! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

בשבוע הראשון ירידה של 1.800 אחר כך כלום שבוע 3 ירדתי 1.700 ועכשיו כלום המנחה אמרה שזה נורמלי בהחלט. אז נא לא להתייאש את בדרך הבול נכונה.

אלמוני
    לא פעיל

איזה עידוד, אין עליכן.. ואיך אומרים צרת רבים חצי נחמה… יאללה נמשיך במרתון למשקל היעד 🙂

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות