חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עליתי 800 גרם. לא נעים, לא נורא!
    נראה לי שאהובה המקסימה לקחה את זה יותר קשה ממני. היא עשתה לי שיחת מוטיבציה אחרי הקבוצה מלאה בכל כך הרבה אהבה ואיכפתיות ומקסימה כמו שהיא שזה פשוט מדהים. היא כל כך רשגשה אותי שממש בא לי דמעות בעיניים.
    כבר אמרתי לכם פעם שהיא מאמינה בי יותר משאני מאמינה בעצמי.
    בקיצור לא נעים לי מאהובה ואני פשוט חייבת לקחת את עצמי בידיים, אם לא בשבילי אז לפחות בשבילה.
    יהיה טוב
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל היום אם הגינס נראת מיליון דולר
    שני אין על אהובה ואני בטוחה שהיא מאמינה בך
    אז תתחילי לאמין באצמך בהצלחה רוסי

אלמוני
    לא פעיל

לא נורא, לי היה משבר מיום חמישי, שאם ביום ראשון לא הייתי עוצרת אותו הוא היה ממשיך וממשיך… ולא יודעת מה היה קורה הלאה, דיברתי עם חלי והיא הזמינה אותי למפגש בקבוצה שלה בקרית מוצקין, עליתי על הרכבת (מנתניה), הגעתי והרגשתי מצויין לאחר המפגש, העיקר שאת בתכנית וחזרת לעצמך נכון? שיהיה לך המשך שבוע מקסים ושפוי, נשיקות, תמי

lee maman
    מנהל בפורום

שמחתי מאד לפגוש אותך אתמול פנים מול פנים.
    ליאת, כולנו מאמינים בך וכמו שאמרה אהובה מדריכתנו היקרה, בכל אחד טמון הכח – אין דבר כזה שלא – גם בך יש כוחות אדירים שאת צריכה להוציא החוצה, הם קיימים כבר בתוכך, יש בידייך את כל הכלים לנצח – רק תשתמשי בהם. אני יודעת שיש עיתות משבר ולפעמים לא קל לנו, אבל זה בר חלוף והכח תמיד נשאר בידייך – את מסוגלת ואת יכולה, אז קדימה יקירתי – לעבודה !!!
    בהצלחה,
    הילושי

אלמוני
    לא פעיל

עליות הם סימן שהגוף אוהב אותנו תזכרו את זה!
    בכל מקרה מאחלת לך ומקווה שתחזרי לעצמך ובפעם הבאה תיהיה לך ירידה ניפלאה ומנצחת ושתחזרי לתוכנית עם המון רעל בעיניים
    נממני עינב!Q

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות