חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות הופתעתי , כל השבוע שמרתי ועשיתי המון ספורט ו….
    עליתי 300 גרם , חלי אומרת שזה לא נורא, זו צורה לגוף להגיד שהוא אוהב אותי אז עניתי לה אוי ואבוי לי אם כזו אהבה.
    אבל באמת שאין לי הרבה טענות לגוף שלי הוא משתף איתי פעולה רוב הזמן .
    שיהיה לכולם שבוע קל ומוצלח
    שרה

אלמוני
    לא פעיל

שבוע הבא יהיה בסדר אני סומכת אליך רוסייייייייייי
    אוהבת אותך

אלמוני
    לא פעיל

שרה החמודה,

לעיתים הגוף שלנו מתעתע בנו, הוא בודק אותנו ולא תמיד משחרר, מה לעשות ??? יכול להיות שגם ברגע שנשקלת היית נפוחה, עודף נוזלים, וישנן עוד אלפי סיבות שפשוט אין טעם ואין צורך להתעסק בהן ולדוש בהן. החשוב הוא הכיוון, המגמה ואני יודעת בהחלט שאת במגמת ירידה. אז מה אם עלית 300 גר' ? לעיתים בדרך להשגת יעד מסויים יש תקלות קטנות, אבל זה לא מה שימנע מאיתנו וממך לכבוש את מטרתך – ארץ הרזון. בסוף את תגיעי לשם – כי אני מאמינה בך !!!
    וחוץ מזה, תנסי השבוע לרשום ותעבירי במייל כל יום – כדי שתרגישי עוד יותר בשליטה ואת תראי שאת תקטפי תוצאות נהדרות בשבוע הבא !!!
    בהצלחה והרבה חשיבה חיובית,
    ממני – הילושי

אלמוני
    לא פעיל

היי שרה..
    ההרגשה הזו היא בהחלט פויה..
    אנחנו מתאמצות, משקיעות, מזיעות, אוכלות ראוי, עושות ספורט והוא הגולם מהמתכת הנבזי לא מתייחס אלינו כראוי..!!!
    ולכן החלטתי לא להתייחס אליו ואם אני יודעת שהייתי בסדר גמור אני פשוט מתעלמת ממנו השבוע ומחכה לשבוע לאחר מכן..לעיתים יש עליות במשקל שלא קשורות לתזונה אלא לגורמים רבים אחרים..אז בלי אכזבה ובלי כלום, הרבה חיוך וגאווה על שבוע מוצלח..!!
    חיבוק

אלמוני
    לא פעיל

שרה קבלי חיבוק חם ממני ואני מאחלת לך מכל הלב ששבוע הבא תיהיה לך ירידה מנצחת וטובה.!!!!!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות