טוב, אז כמו שהבטחתי לכן אתמול, הלכתי היום לקבוצה לשקילה + בקרת נזקים + התחלה מחדש.
שמרתי על המשקל. לתדהמתי הרבה לא עליתי ולא ירדתי אפילו 100 גרם. מצד אחד אני מרוצה, מד שני אני מרגישה שבכל זאת אני הולכת לעושת רישום השבוע כדי לא להכנס לשאננות.
תודה לכולכן על המילים החמות והתמיכה. כמו שבוודאי שמתן לב חזרתי להיות ליאת המצחיקה. למי שפיספסה תראו מה כתבתי לג'ואן….
איזו הקלה… איזה כיף.. לא עליה ולא ירידה… להתחיל את השבוע מחדש לגמרי בלי אף טעות מיותרת..!
אני מחזיקה לך אצבעות ותומכת בך תמיד..
מקווה לשמוע דברים משמחים שבוע הבא.. ואני יודעת שיהיו!!!
שיהיה לך שבוע נפלא מאמוששש.. את מסוגלת.. אני כל כך מאמינה בך ובכוחות הנפשיים שלך!!!
כיף שחזרת לעצמך…
ראשית ציפיתי לעדכון שלך ומרגישים שחזרת להיות ליאת שאנחנו רגילים אליה ולא ליאת שהיתה בסוף השבוע, אז אני מאושרת שנשארת במקום ומאמינה בך שמרגע זה את עושה רישום כמו שכתוב, אז המון בהצלחה ורוצה לשמוע עדכונים יומיים, נשיקות, תמי
ליאת כל הכבוד רואה לפעמים יש בנו דאגות יתר ככה ידיד שלי אמר לי וצדק אתמול אמרתי לו איפ לא רוצה יום גזר הדין מחר שזה היום ולפעמים מסתבר שנאו דואגים סתם מתה עליך המון אהבה וחיבוקים חמים מעינבבבבבבבבב
היי ליאתי..
איזה כייף שליאת המצחיקה חזרה !! עם כוחות מחודשים..והתחלה עם רעל בעיניים…
איזה כייף לקבל נס חנוכה ולשמור על המשקל למרות שלא מגיע לנו..אז השבוע ערכי רישום כפי שכתבת לאו רק בשביל לא להכנס לשאננות אלא כי שביל הזהב מחכה לך..:)
בהצלחה