חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז היום לאחר שבוע קשה במיוחד הלכתי לשקילה בערב ולא בבוקר הגולם הראה ירידה של 100 גרם בלבד. :לאבטוח:
    אהובה המנחה אמרה לי שיש הבדל של לפחות חצי ק”ג בין השקילה בבוקר לערב שזה עודד אותי מעט.
    ולאחר מכן כעסה עליי שאני לא אוכלת מספיק ואם אני ימשיך כך אז אני לא מתאימה לתוכנית, האמת היא צודקת(נאמר בכאב ובצער רב) אך מה עליי לעשות ????? :סחרחורת:
    לא יודעת מה לעשות חוץ מלקום מחר בבוקר עם החלטה לדחוף לעצמי אוכל בכח.
    כמה מדכא ככה לא טוב , וגם אחרת לא טוב .הגוף בוגד בי אבל הנפש שלי חזקה יותר נכון שיהיה בסדר???
    בהצלחה לכולם להתראות. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין כזה דבר לא מתאים לתכנית.

נסי להתיחס לאוכל ולתכנית כאל משהו טכני. עכשיו אני צריך לאכול א, ב, ג. לשתות 2 כוסות מים. אחרי שלוש שעות אני צריך לאכול א+ד.. וכן הלאה והלאה.
    לפעמים צריך לעשות דברים בחוסר חשק ולתרגל אותם גם אם לא מאוד נעים, כדי שהם ייטמעו בתוכנו ויהפכו באמת להרגל.

את מכירה את המשפט – “יבוא לך”… זה פחות או יותר על אותו משקל.. 😉 (וסליחה מראש בפני כל הפמיניסטיות) :אוהב:

בקיצור, לכי על הקטע הטכני. נתקי את הרגש. זה רק אוכל. דלק. בטוחה שאם תנתקי את הרגש למשך תקופה מהאוכל, בסופו של דבר זה יבוא.

ולגבי המשקל, אל תתני לזה להטריד אותך. גם ב-100 גרם צריך לטפוח על השכם. חוצמזה שעדיף 100 גרם ירידה מאשר 100 גרם עלייה, לא ? 😉

אלמוני
    לא פעיל

מצדיעה לכפית-עמית, תקראי מה שכתבה כל מילה בינגו… :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ירידה זו ירידה – וצריך לשמוח בה.
    כמו שאני מתארת לעצמי מההיכרות הווירטואלית איתך – את תהיי בסדר :אוהב: :אוהב:
    ושבוע הבא תביאי לנו עדכון עוד יותר משמח !! :שמח2: :שמח2: :שמח2:

כל הכבוד! 😉 😉

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי