- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/06/2009 בשעה 18:23 #90774
אלמוני
לא פעיללאחר שבוע לא קל, מלא בלחץ של עבודה, לימודים,הגשת עבודות ושלא נדבר על המבחנים של סוף סמסטר אחרון (אוטוטו מסיימת תואר ראשון), ירדתי 1.200 ק”ג…איזה אושר, שמחה, כיף אדיר… סה”כ 12.200ק”ג
החלטתי שאני רוצה להצליח ולכן לא משאירה מקום ולו הקטן ביותר לוויתורים ולעצלנות.. ולמרות כל הדברים מסביב מצאתי את הזמן לצאת להליכות, להיות בתוכנית, לשתות הרבה מים, להתפנק במנה מותרת (וופל בלגי עם כדור גלידה)והנה התוצאה.. גאה בעצמי שמצליחה להישאר בשליטה, ממוקדת במטרה שהצבתי לעצמי..ההליכות על שפת הים מרגיעות את הנשמה ומעניקות אנרגיות ומוטיבציה מטורפת לעשות דברים.. ממליצה לכל אחד ואחת מכם לעשות זאת..ועכשיו אני רוצה לשתף אתכם במשהו..
אתמול קיבלתי טלפון מחברה טובה ששאלה אותי מהו המשקל שלי.. מאוד הופתעתי מהשאלה וביקשתי שתסביר לי למה היא רוצה לדעת. ואז היא סיפרה לי שמתקיימת תחרות מלכת יופי “היפה והשמנה” וחשבה עליי והביאה לי מספר טלפון שאתקשר ואברר פרטים. תמיד חלמתי להשתתף בתחרות מהסוג הזה..אז התקשרתי ואמרתי שהייתי מעוניינת להשתתף בתחרות ואז הגיעה השאלה כמה אני שוקלת אז אמרתי את משקלי ותנחשו מה הגברת הנחמדה ענתה לי… “את לא כל כך מתאימה, אנחנו מחפשים בנות יותר מלאות”. התשובה שלה הצחיקה אותי ות'אמת גם קצת הפתיעה כי באיזשהו מקום אני עדיין רואה את עצמי כשמנה (למרות המחמאות הרבות שאני מקבלת יום יום על כך שרזיתי ושאני נראית מעולה).בסוף השיחה חשבתי לעצמי “אני לא מתאימה כי אני לא מספיק שמנה?” אז בסדר, לא קרה כלום. אני מודה שהיה לי נעים וכיף לשמוע את זה כי גורם לך לחשוב אולי את לא באמת שמנה. והיום, אני מרגישה מצוין, אני קמה עם חיוך כל בוקר, פחות כועסת על עצמי ובעיקר כשאני מסתכלת במראה אני אוהבת את מה שאני רואה, ואלו הדברים החשובים ביותר..
אז שיהיה לכולנו שבוע מקסים מלא בהפתעות ודברים טובים,
קרינוש11/04/2019 בשעה 20:15 #90775אלמוני
לא פעילחבל שאת לא מציינת מי התמריץ שלך להליכות.
חבל……שוב אני לא יראה אותך בתחרות מלכות היופי……..11/04/2019 בשעה 20:15 #90776אלמוני
לא פעילהי בוקר טוב, כל הכבוד על הירידה למרות כל השבוע שעברת, אני גם חושבת כשעסוקים בדברים אחרים אז אין זמן לחשוב על האוכל ואוכלים רק מה שזקוקים ולא חושבים כמה אני מסכנה,
וכיף לקבל מחמאות כאלה של ” את לא מתאימה כי את לא מספיק שמנה” אם היו אומרים לי את זה אני חושבת שהיתי קופצת איזה מאה פעם מרוב התרגשות וזה נותן חשק להמשיך
כל הכבוד תמשיכי כך.11/04/2019 בשעה 20:15 #90777אלמוני
לא פעילאת ניראת מילון דולר !
כל הכבוד על ההתמדה והנחישות
ירידה מדהימה תמשיכי ובמהרה
ארץ הרזון !!!!!
ציפי11/04/2019 בשעה 20:15 #90778אלמוני
לא פעילאין אין עליך, יפה חכמה אני פשוט מעריצה אותך על ההתמדה בהליכות למרות כל הלחץ מבחנים לימודים וחיים, גם אני מתחילה ללמוד עוד מעט והאמת שאני רואה אותך אני אומרת לעצמי שגם אני יכולה ואוכל לשלב אותם יחד עם הליכות, להשקיע בעצמנו 3 פעמים בשבוע שעה כל פעם סה”כ 3 שעות בשבוע זה לא כזה קשה
אוהבת ונתראה לבנתיים בפייסבוק כי בגלל הלימודים לא אוכל לבוא בימי שני. LOVE -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.