חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אבל חצי צפוי…
    עליתי 600 גרם. אז אני עכשיו 16 ק”ג פחות. השבוע עיגלתי קצת פינות פה ושם אז אני מניחה שציפיתי לזה קצת, אבל קיוויתי שאני דווקא אראה בסוף ירידה. יש לי הרגשה שבמעבר בין תפריטים (כאילו בין משקל עם קידומת 8 למשקל בקידומת 7) יש צורך ממש להקפיד על התפריט כדי להגיע לקצה השני. אז השבוע מדייקים שוב!
    אני נוסעת בחמישי לתל אביב לחפש שמלת כלה! אמנם יש עוד 3 חודשים בערך לחתונה ועוד משקל להוריד החלטתי ללכת ולראות מה האופציות ואיזה מידות יש בכלל.

וגם מצאתי מקום שמשאיל שמלות כלה בחינם בשם מכון יד אברהם שפתוח רק בשני ורביעי בשעות קצת מוזרות אבל אני אקפוץ לשם איזה שבוע לראות במה מדובר :לשון:

אז הלזניה במקרר, הכנתי עוף קריספי ולתדהמתי הסתכלתי בחוברת ובאתר וגיליתי שהעוף הזה לבדו הוא ארוחת צהריים בלי אף תוספת. בסה”כ רציתי לראות אם צריך להוסיף שומן או לא. אז כמו שתמיד אומרים – לא לעבוד לפי הזיכרון. מזל שבדקתי ולא סתם הנחתי. חסך לי אכזבות לשבוע הבא.

ואכלתי עכשיו מנה מותרת של גלידת בצק עוגיות של בן אנד ג'ריס. מדהים מדהים מדהים. למרות שפעם הבאה אולי אני אעשה חצי גלידה וחצי משהו אחר כי 230 גרם גלידה זה קצת מלא.

בכל מקרה, שיהיה שבוע טוב! אני מתגעגעת למנחה שלי :לאאכפת:

אלמוני
    לא פעיל

סומכת עלייך שבשבוע הבא תעיפי את ה600 גרם האלו!
    לדייק תמיד צריך, בלי קשר למעבר בין תפריטים. רק ככה יורדים. אין סודות וקסמים :שמח1:
    (איזה משפט עם חרוזים מדליק!)
    בהצלחה בחיפושי שמלה! את לא תופרת אחת?

את הבצק עוגיות עוד לא ניסיתי. אבל צודקת לגמרי לגבי זה שצריך לחלק עם משהו אחר. אח”כ יש קצת בחילה :סחרחורת:
    אני לגמרי איבדתי את זה מאז חו”ל. בגדול ובלי לפרט יותר מדי (אפרט יותר בפוסט מחר או מחרתיים)- רוצה להתיישר שוב, להיזכר איך התחלתי את הכל ולמה. קיבלתי החלטה- (עם קצת עידוד, ייעוץ ותמיכה מאמא) חוזרת לקבוצה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני רואה שזה מנהג אצלך לאכול את המותרת מיד אחרי השקילה… :אוהב:
    המנחה שלך תחזור בקרוב… היתה עסוקה בשירות האומה, גם היא מתגעגעת :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אומנם רק 100 גרם אבל התבאסתי.. מה שחשוב אבל שממשיכים הלאה! לא קרה כלום 🙂 תמשיכי בתוכנית להיצמד ויהיה בסדר :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות