- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/02/2014 בשעה 8:42 #148135אלמונילא פעיל
עבר עליי שבוע די מתיש שבוע שעבר שנגמר בתוצאה לא מפתיעה – ירידה של 100 גרם. יעני הגוף שלי אמר לי, קחי, תעשי עם עצמך משהו. באמת יצאתי לא בסדר כי עיגלתי פינות אכלתי שוקולד פה ושם כשהרגשתי עייפה וחלושה מול כמות השעות הנוספות שנתתי בעבודה וזה הכל היה סתם. אבל הייתי משוכנעת שאני הולכת להעלות במשקל אז לראות את הירידה הזאת ממש הכניס בי אנרגיות 🙂 אני אומרת לגוף שלי – אל תאמר נואש! :לשון:
אבל די. הודעתי למנהלת שלי שאני צריכה לצמצם את המשרה כדי לעבוד בעבודה בתחום שלי ואחרי שהיא התעצבנה ושחררה עליי קצת קיטור היא הודיעה לי שהיא מסכימה לימים שביקשתי.
אז במקום לעבוד משרה וחצי אני עובדת 6 ימים בשבוע, אבל 3 מתוכם בעיצוב תעשייתי! :מאושר:
מה שכן הלכתי אתמול לאורתופד וחלק מהצילומים שעשיתי שבוע שעבר לא הגיעו. אני ממש מקווה שאני אקבל תשובה היום למרות שלא הלכתי לשם – שיעשה טובה ויסתכל על חתיכת הדף ששלחו לו מהמכון צילום ובהתאם ישלח אותי להפניות/פיזיותרפיה/מרשמים ווטאבר. העיקר שנתקדם כבר עם העסק הזה.
ובחזית המשקל ההשבוע הכנתי את עצמי למלחמה 🙂 שבוע הבא מורידים במינימום חצי קילו כי לסגור עשר קילו לא הולך ברגל! ויהיה לי עוד איזה 3 שבועות להוריד עוד קצת לקראת היומולדת המתקרב 🙂
בכל מקרה, תודה שאתם פה להקשיב ולתמוך. השבוע מלחמה!
והכי מצחיק היה שאתמול 2 אנשים בעבודה אמרו לי שרואים שממש רזיתי 😉 :מאושר: נו שוין. באמת רזיתי 🙂 אבל צריך להמשיך הלאה.
שיהיה לנו שבוע טוב ומדוגם! אני מקווה שיהיה לי זמן להיכנס בהמשך שלו :שמח1:
12/04/2019 בשעה 16:49 #148136אלמונילא פעילמיה, איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך!
חיכיתי לסיכום השבוע שלך :אוהב:צ'יפר אותך המשקל הא? לפעמים הוא לארג' איתנו.. אין מילים!
השבוע בראבק!!!! 100% תפריט, בלי מחבלים קטנים (או גדולים) בדרך ולפחות 500 גר' פחות!
לפתוח שעונים, 7 ימים, זוז! :ph34r:עצה לגבי הברך – תחפרי בטלפון עד שהוא יתייאש וייסתכל על הצילומים עוד כשאת על הקו, בלי לנג'ס דברים לא זזים לצערי.. מקווה שהמצב עעשתפר במהרה!
שבוע טוב ומדוגם :שמח1:
12/04/2019 בשעה 16:49 #148137אלמונילא פעילמה ז'תומרת אנחנו פה בדיוק בשביל להקשיב.
חפירות…. נטיעות…. הכל הולך.
והעיקר שאת מעדכנת אותנו
מוי כיףףף
שבוע טוב יקירה12/04/2019 בשעה 16:49 #148138אלמונילא פעיל:מאושר:
100 גרם זו עדיין ירידה! תשמחי על זה
יאללה, בכל הכוח השבוע! קטן עלייך חצי ק”ג :אוהב:12/04/2019 בשעה 16:49 #148139אלמונילא פעילשבוע הבא תהיה ירידה גדולה יותר אל דאגה
אגב חוק מרפי גם אצלי דווקא בימים הכי קשים או שיש עליונת כל המחמיאנים צצים
קחי בחיוך ואל תשמיני ממחמאות :מאושר: :מאושר:
בהצלחה.!12/04/2019 בשעה 16:49 #148140אלמונילא פעילאצלי קצת התרחקתי מה-10 העגול שהיה כל כך קרוב,אבל
ממשיכה בכל הגז.ממוש רק בשלום ברוגע ובהנאה,שחררי
מימך את המלחמות.תהני ותשתפי ותכייפי…
גם אני קיבלתיאתמול בבוקר מחמאות בעבודה ממטופלת שלא ראתה אותי
הרבה זמן היא נכנסה לחדר הטיפולים התיישבה על הכסא,ובדיוק כשאני נכנסתי
היא שיחררה קריאת התפעלות: “וואו מאשי ירדת המון במשקל…”,
אז כמובן ש-9 ק”ג זה אולי לא המון במושגים של אחרים פה,אבל למי שגם כיום לא נמצאת
בעקומת השמנים,גדולים,מרופדים מאד,גם ה-9 הללו היו כבדים כשהיו עליי…
אז הכל בפרופורצייה ובאהבה וממשיכים קדימה לסגור את ה-10 העגול עד ליום הולדת…
אגב מתי שלך?גם את דגיגה??? 😉 :אוהב:
שיהיה לך יום מקסים כמוך,תשמרי על הבריאות ואני גאה בך על האסרטיביות שלך בתחום המקצועי.נ.ב לפעמים כשאני קוראת אותך ואת מה שאת עוברת אני מחייכת כי מרגיש לי כל כך הרבה הזדהות
בדברים משותפים לשתינו.
חיבוקים ליום מקסים ויום אהבה מותק יום אהבה לאורך כל השנה.לאהוב את עצמינו כל יום ולא רק ביום אחד בשנה. :צוחק: :אוהב: :מאושר: :לשון:
מאשי. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.