אך מעט מאכזב – 100 גרם פחות.
אז נכון, זה ירידה שזה הכי חשוב. אבל היה לי שבוע על הפנים. באיזשהו מקום קיוויתי שאני יעלה במשקל כדי שזה ידחוף אותי לרדת. מן מחשבה מפגרת כזאת, אבל לפעמים אני צריכה מן “עונש” כדי שאני אוכל לתקן.
בכל מקרה, עכשיו חזרנו מהמותרת בבלאק. היה מאוד טעים ואמרתי לחבר שלי שיפסיק “לפרגן” לי בביסים. אז הוא קנה לעצמו גביע גלידה ענקי ויותר מביסון לא קיבלתי.
מחר אני אלך לבריכה, ובתקווה אמצא גם זמן להכניס את הסמארטפון לתיקון סופסוף.
היום הצלחתי לסחוט מהאחמ'שית שלי יום חופש בפסח. בשעה טובה היא הסכימה להסכים לי למשהו שביקשתי. עכשיו רק שלא יעשו לי בעיות עם הטיסה לפראג בסוף מאי.
כרגע שמתי לי ליעד להחליף קידומת עד סוף פסח. אני חושבת שאת הקילו וחצי הזה דווקא יהיה לי טוב לעשות בתקופה שבה אני לא אשקל כל שבוע (למרות שאני לא אדע מה הלו'ז של פסח עד שבוע הבא) – אני פשוט אצטרך (פרוידיאנית יצא לי להקליד אצליח במקום :לשון: ) להקפיד ולא ליפול לכל מיני.
מה שכן אתמול הייתי במרכז ונפגשתי עם חברות שלא ראיתי יחסית הרבה זמן וזה טיפה מבאס כי אף אחת מהן לא החמיאה לי. שזה קצת מרגיש כאילו שזה לא באמת – כאילו לא שמים לב.
לעומת זאת המטפלת של סבתא של חבר שלי שגם אצלה היינו באה ותפסה אותי במותניים וממה שאני מבינה ברוסית היא גם החמיאה לי 🙂 ואז התחילה לשאול אותי מה אני אוכלת דרך הסבתא, וכשאמרתי לה 100 גרם בשר היא עשתה תנועה עם היד שמצביעה על זה שזה ממש קטן :צוחק:
בכל מקרה, זה היעד החדש ששמתי לי. נראה לי סביר לחלוטין ולא מלחיץ במיוחד.
אז שיהיה לנו שבוע טוב עם מעט פיתויים והרבה חיוכים :אוהב: