חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אך מעט מאכזב – 100 גרם פחות.

אז נכון, זה ירידה שזה הכי חשוב. אבל היה לי שבוע על הפנים. באיזשהו מקום קיוויתי שאני יעלה במשקל כדי שזה ידחוף אותי לרדת. מן מחשבה מפגרת כזאת, אבל לפעמים אני צריכה מן “עונש” כדי שאני אוכל לתקן.

בכל מקרה, עכשיו חזרנו מהמותרת בבלאק. היה מאוד טעים ואמרתי לחבר שלי שיפסיק “לפרגן” לי בביסים. אז הוא קנה לעצמו גביע גלידה ענקי ויותר מביסון לא קיבלתי.

מחר אני אלך לבריכה, ובתקווה אמצא גם זמן להכניס את הסמארטפון לתיקון סופסוף.

היום הצלחתי לסחוט מהאחמ'שית שלי יום חופש בפסח. בשעה טובה היא הסכימה להסכים לי למשהו שביקשתי. עכשיו רק שלא יעשו לי בעיות עם הטיסה לפראג בסוף מאי.

כרגע שמתי לי ליעד להחליף קידומת עד סוף פסח. אני חושבת שאת הקילו וחצי הזה דווקא יהיה לי טוב לעשות בתקופה שבה אני לא אשקל כל שבוע (למרות שאני לא אדע מה הלו'ז של פסח עד שבוע הבא) – אני פשוט אצטרך (פרוידיאנית יצא לי להקליד אצליח במקום :לשון: ) להקפיד ולא ליפול לכל מיני.

מה שכן אתמול הייתי במרכז ונפגשתי עם חברות שלא ראיתי יחסית הרבה זמן וזה טיפה מבאס כי אף אחת מהן לא החמיאה לי. שזה קצת מרגיש כאילו שזה לא באמת – כאילו לא שמים לב.

לעומת זאת המטפלת של סבתא של חבר שלי שגם אצלה היינו באה ותפסה אותי במותניים וממה שאני מבינה ברוסית היא גם החמיאה לי 🙂 ואז התחילה לשאול אותי מה אני אוכלת דרך הסבתא, וכשאמרתי לה 100 גרם בשר היא עשתה תנועה עם היד שמצביעה על זה שזה ממש קטן :צוחק:

בכל מקרה, זה היעד החדש ששמתי לי. נראה לי סביר לחלוטין ולא מלחיץ במיוחד.

אז שיהיה לנו שבוע טוב עם מעט פיתויים והרבה חיוכים :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כמו שאמרת, זו בכל זאת ירידה. אני מאמינה בך שהשבוע את תפצי על השבוע הקודם!
    אין כמו מותרת של המבורגר! גם אני בדיוק אתמול ביקשתי מאמא שלי שתפסיק לדחוף לי דברים בטענה שלה ש”את חייבת לטעם את זה!! נו, רק ביס!!” :סחרחורת:
    בהחלט קצת מבאס שחברות קרובות לא מחמיאות אבל לפעמים לאנשים קשה לפרגן או שאולי הם מתביישים ומרגישים איזה חוסר נעימות מסויימת לגעת בנושא הזה, מכירה כאלה.. גם מכירה כאלה שמרגישים יותר מדי נעים לגעת בנושא :סחרחורת:
    בכל מקרה, טוב שהצבת לעצמך יעד קרוב. זה מאוד עוזר! מאמינה בך 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות