חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכן!!! אני קוראת כמעט כל יום את ההודעות שלכן/ם ושואבת כוחות ועל כך תודה !!!

השבוע היה לי שבוע טוב מבחינת הגולם – ירידה של 600 גרם ובסה”כ 8.4 בחודשיים :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

למרות שהדרך עוד ארוכה מאוד אני שואבת עידוד מהסביבה הקרובה, מהאנשים בעבודה ובסטודיו שרואים, מחמיאים ומפרגנים ומקווה שזה יתן לי אנרגיות לטפס שלב אחרי שלב בסולם עד שאגיע ליעד הנכסף :מאושר: :שמח2: :שמח2: :שמח2:

בשבוע הבא יוצאים לחופשה משפחתית ואני מתכננת להנות מכל השפע שיש לארצנו להציע חוץ מאוכל. אוכל יהיה מחושב, מתוכנן וטעים. ובעוד זמן קצר אגיע למדרגת ה- 10 ק”ג ואקח את 2 החברות החדשות שלי מהקבוצה לבית קפה מצויין לחגיגות (זה הדיל שלנו :קול: :קול: ).
    אז שיהיה לכולנו שבוע מדוגם (מילה חדשה בלקסיקון הפרטי שלי).

אלמוני
    לא פעיל

ירידה מדהימה, גישה מעולה, מה צריך יותר מזה????
    תמשיכי בדיוק כמו שאת והכי חשוב תהני בחופשה :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

איזה הרגשה מצויינת.

אני באותה מצב כמוך חודש ושלושה שבועות ירדתי 8 קילו וגם לי יש עוד דרך ארוכה ואני שואבת מכל מי שנמצאת כאן עידוד ואני עושה ספורט בהתלהבות שלא היית לי אף פעם כול בוקר אני קמה להליכה ולפעמים גם בערב אני עושה במכשירים שיש שמו לנ בשכונה וזה פשוט הרגשה מצויינת .

אז בואי נמשך בדרך כי כול הודעה שאני קוראת כאן רק מועדדת אותי שיש לי את האפשרות להצליח במשימה עד הסוף.

:מאושר: 🙂

אלמוני
    לא פעיל

זה נפלא שיש אנשים תומכים ומפרגנים כל כך. זה מה שנותן את הפוש להצליח.

בהצלחה לכולן/ם

אלמוני
    לא פעיל

זו ההוכחה שלטפס בסולם ההצלחה לא ניתן עם ידיים בכיסים… כל הכבוד על ההישגים ותהנו מהחגיגות בבית הקפה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות