חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז אחרי שבוע מדוגם ומותרת מבאסת אבל לא חורגת ראיתי ירידה של 100 גרם! מה זה 100 גרם?! עליתי קילו שבוע שעבר על מותרת אחת! אני מרגישה שאני חוזרת אחורה 🙁 לירידות העלובות של ה100-200 גרם…
    אין לי כוח 🙁
    אני לא יודעת כבר! אולי המותרת שאכלתי בשבת בערב השפיעה…ואולי כדאי להישקל גם מחר? הבעיה היא מבחינתי יום שקילה זה כאילו הכנה- אני בקושי שותה יום לפני כי רואים את זה ישר על המשקל וכל מיני דברים כאלה

אלמוני
    לא פעיל

יש לך טעות וכנראה שפה זה מתחיל.. הטעות שלך היא בגישה יקירתי…כל ירידה היא יפה ומבורכת.. אין דבר כזה ירידה עלובה!!!!! אם אני לא טועה את קרובה ליעד ולשמירה.. הגוף אומר לך שאת היישורת האחורנה של המירוץ הזה הוא רוצה לעשות בקצב שלו.. את הפייט הוא נתן כבר.. תקשיבי לו. תברכי על כל ירידה.
    דבר נוסף- תתנהגי רגיל לפני שקלה.. תשתי והכל בסדר. אל תהיי “צבועה” עם עצמך!הגוף שלנו אוהב כנות וכך גם המשקל.. תשתי 2 ליטר מיים ותאכלי את כל הארוחות ואל תחסירי אף פריט משום ארוחה..(יכול להיות שזה מה שמשבש לך את הירידות) לגבי מותרת באמת עדיף לאכול אותה עד יומיים לפני שקילה כדיי שהגוף כבר יאזן את עצמו.תסתכלי שנייה אחורה על תחילת הדרך.. את בטוח לא רואה את אותה בחורה מעלפת שאת רואה היום.. תפרגני לעצמך גם בירידות קטנות.. אוהבת אותך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יו…כמה קשה ההרגשה. :עצוב: אבל מהחודש שאני נמצאת כאן למדתי כמה כוחות יש לך. :המום:
    תמיד עוזרת לכולם, אז הפעם תפני את הכוחות שלך לעצמך אספי את עצמך ותמשיכי לעשות כרגיל זה יחזור. בהצלחה!!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

סיפרתי פה בעבר כמה השקילה והזיגזג של המשקל יכול להרוס את כל מה שאנחנו בונות..
    כל השבוע אנחנו מתאמצות ומחכות ליום הזה שהמשקל יודה לנו ויראה לנו ירידה ..ואז יכולות להיות 3 אופציות-
    פתאום עליה.. בא לך למות- את שוברת את הכלים..זה לא שווה כלום..לא הולך לי.. עדיף כבר לאכול עוגיות ולהרוס את הכול..
    או עמידה במקום ללא שינוי – שזה גם יאוש – מה סתם התאמצתי כל השבוע.. למה זה שווה- הולכת למקרר ונופלת על איזה משהו שאת בכלל לא רעבה – סתם מהתסכול..

או שיש ירידה.
    ואז למה רק 100-200 גרם.. מה זה הכול?? כל המאמץ שלי??

כלומר רוב הסיכויים שהמשקל יאכזב אותנו, כי מה לעשות שאי אפשר לראות כל שבוע ירידה משמעותית… בייחוד במצבך שאת במשקל תקין ואין לך הרבה מאיפה להוריד..

אז קודם כל – אל תהיי מיואשת- להיפך תשמחי בכל ירידה – כי זו ירידה ואת בכיוון הנכון.

וחוץ מזה שאני מאמינה ששבוע הבא תיראי את הירידה המיוחלת..

דבר נוסף, לגבי הלחץ הזה של יום השקילה ושאת שותה פחות – זה לא טוב שאת נותנת למשקל להוציא אותך מהפוקוס ומהתוכנית ונותנת לו כ”כ הרבה כח – זה רק משקל.. עוד שעה תשקלי אחרי שתתפני ואת יכולה לראות גם קילו פחות.. באמת שאת נותנת לו
    המון כח – להוריד אותך ככה.. וחבל.

אם יש משהו שלמדתי מהטעויות שלי בעבר – לא לתת למשקל כ”כ הרבה כח להשפיע עליי.

תמשיכי בכל הכח עם הראש למעלה כי את מהממת… עם ה 100 גרם האלה ובלי.. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

חייבת לומר לך בכנות,כשראיתי את הכותרת אמרתי לעצמי וואי,בטח ראית עלייה..ולהפתעתי-ירידה! ועוד של 100 גרם-חבילת חמאה!
    למיטב זכרוני,לא ראית עליות בתהליך.אני צודקת? (הכוונה מאז שהתחלת ברצינות- ב4 חודשים האחרונים)
    היו לך ירידות מאלפות שאני עצמי לא בטוחה שאגיע אליהם גם אם אקפיד בדיוק..
    אז לא נורא,מותר לתת לגוף לנוח.תזכרי שעברת כבר את רוב התהליך,את כמעט בסוף!
    בהצלחה,אני יודעת שעם הנחישות שלך את תגיעי למטרה יותר מהר ממה שאת חושבת :שמח2:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות