חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יאתמול נשרכתי ירידה של 300גרם בלבד חודש ושבוע בתוכנית סהר ירידה 4.500 קילו ציפית לקילו נוסף הגעתי הביתה מרוב כעס אכלתי חצי עוגת ביסקווטים בשני נראה לי שאני פורשת אין לי מוטיבציה להמשיך השאיפה שלי להוריד חמש קילו עד פסח אבל מאתמול אני לא מפסיקה לאכול מה עושיםםםםם :

אלמוני
    לא פעיל

מה עושים? בטח שלא ממשיכים בזלילה וממריאים עוד ועוד במשקל.תעצרי ותעשי חושבים מה יקרה אם תיפרשי איך תיראי ובמיוחד כשהקיץ הולך וקרב עם הלבוש החשוף ובגד הים.אל תחשבי על פסח חישבי על הקיץ,דמייני את עצמך רזה שיכולה ללבוש מה שבא לה להראות ולהרגיש מדהים.לעומת זה
    חישבי מה ייצא לך מזה שתמשיכי לזלול מתוך כעס ואכזבה ????.
    שנסי מותניים איזרי כוח והמשיכי בשיא המרץ.בהצלחה וחג שמח. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שבוע שעבר היה שבוע ראשון שלי, אכלתי ממש כמו בספרים ואפילו קיזזתי ארוחות ולא אכלתי מנה מותרת :כועס: וירדתי רק 100 גר' :עצוב: ברחתי מהקבוצה ואפילו לא נשארתי לשמוע ולהבין מה הסיבה לירידה כזו בשבוע הראשון.
    החלטתי שאני לקבוצה לא חוזרת .
    חזרתי הביתה והחלטתי לעשות “אהבה” עם המקרר.
    לאחר מחשבה שניה אמרתי מגיע לקבוצה עוד צ'אנס אכלתי ממש לפי התפריט ואתמול ירדתי קילו מאתיים. 🙂 ….מסתבר שבדיאטה הזו חייבים לאכול 6 ארוחות ללא קיזוזים ללא גניבות ויורדים… כמובן כל אחת לפי הגיל שלה וחילוף החומרים בגוף שלה. על כן, לא להתייאש להמשיך יש עוד שבוע ועוד חודש…ויהיו ירידות תאמיני לי יהיו… 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות