- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by גלית.
-
מאתתגובות
-
05/01/2017 בשעה 8:17 #108296גליתמשתתף
עליתי הרבה מכמה נפילות השבוע…2.100 ק”ג !!!!
פשוט הזוי!!! כמה מהר אפשר לעלות במשקל עד שהורדתי את זה במאמץ רב. :סחרחורת:
מה לעשות צריך להתמודד ולקבל מה שהיה לקום ולהתחיל מחדש…לא בטוחה שיש לי כוחות אך מנסה שוב אתמול עבר בסדר (לא נשברתי). היום התחלתי תפריט חורף 1200 כולל תכנון ארוחות אתמול בלילה, מקווה להתמיד השבוע בלי מעידות.תודה ובהצלחה לכולכן בשקילות שיהיה שבוע מדוגם עם תכנון והתמדה כמו בהתחלה!!!
סופ”ש חמים ונעים :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:49 #108297אלמונילא פעילהי גלית, מבינה אותך כמה זה מבאס. לעשות צעד קדימה ושניים אחורה. קשה מאוד להתמודד עם זה. אבל בטוחה שתתמודדי עם הקושי הזה. לגבי עליה עצמה , לדעתי זה נובע לא משבוע אחד בלבד. צריך ממש לטרוף כדי לעלות 2.100 בשבוע. אולי היה עוד משהוא.
בהצלחה בתפריט החדש!!! גם אני התחלתי אותו מהיום. ננסה ונראה!!
סופ”ש מקסים וחמים!!!11/04/2019 בשעה 23:49 #108299אלמונילא פעילקצת הזוי 2.1 קילו.. אולי את גם לפני מחזור?
אני בטוחה שאם תקפידי השבוע כל זה יירד,או לפחות הרוב!
(גם אני חרגתי בחנוכה ברמות ועליתי 1.5 קילו שכבר קילו ירד השבוע..)
רק שהמטרה תהיה מול העיניים :אוהב:
אני כל הזמן מחדירה לעצמי שאני רוצה לראות תמספר 53…וששום דבר לא יעצור בעדי :שמח2:
בואי תציבי יעד,נגיד לט”ו בשבט,שזה בדיוק עוד 5 שבועות.
אני הצבתי לעצמי לרדת 3.5 קילו. אם אני ארד ,או בעצם כשאני ארד, זה כבר יקרב אותי למטרה,כי פחות 3.5 קילו אני מגיעה לביאםאיי התקין 24.9.(הפער כרגע למטרה הוא 14.4 קילו אז לא מסתכלת על זה..)
תחשבי גם את על מטרות קטנות,זה עוזר.
פוול בהצלחה!!! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:49 #108300אלמונילא פעיללפחות את יודעת ממה זה נובע והשבוע את תרדי ובגדול
אם זה מנחם אותך אני עושה בדיוק מה שצריך והיום עליתי 300 גרם (סך הכל ירדתי 35 ק”ג בשנה)
אחרי שאני עושה ספורט כל יום (השבוע כל יום פעם אימון פעם הליכה 7.4 ק”מ) ובכל זאת עליתי – כנראה שרירשבוע הבא יהיה בדר ב”ה
:אוהב: :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:49 #108302אלמונילא פעילעכשיו ראיתי את העדכון הזה, אני מקווה שתקראי את מה שכתבתי לך למעלה ואני בטוחה שמהרגע הזה את חוזרת למסלול חזקה יותר ובטוחה יותר, ותחייכי הכל לטובה, כל עלייה לשם ירידה.
:אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:49 #108303אלמונילא פעילמבינה את התסכול שלך כי זה לא לעלות 100 גרם ומה שמדהים שכמה שקשה לנו לרדת אנחנו עולות בשנייה 😉
הכי חשוב זה לדעת מה היו הנקודות שגרמו לנפילה- אולי התפריט שלך לא מגוון מספיק?לא משביע מספיק?המותרת לא מספקת אותך? את לא שומרת על מרווחים? מה בנוגע לשתיית מים? תשימי לב לדברים הקטנים האלה…
והכי חשוב שאת מתחילה היום שבוע חדש, דף נקי! ,מתורת חדשה! ואין לי ספק שעם עבודה טובה ונכונה את תראי ירידה מהממת שבוע הבא!
בהצלחה יקירה! ולא להתייאש 🙂 :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:49 #108305אלמונילא פעילהסיבה שעלית מהר כנראה קשורה מעבר לאוכל גם לאגירת נוזלים של הגוף..
לא להילחץ ובטח לא להישבר! בשביל זה אנחנו פה!
תמשיכי כרגיל ותחזרי לשגרה של התוכנית .. לא להתייאש הכל בסדר, חורף קשה וזה בסדר ליפול העיקר שממשיכים הלאה :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.