חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוף באמת שאני כבר מבואסת ומתוסכלת כבר חודשיים שהגוף שלי יורד שבוע ועולה שבוע ככה כבר חודשיים .. אני עוד לא יכולה לרדת לתפריט 1200 קלוריות כי אני עוד לא שוקלת מתחת ל-80 ואני נהיית מבואסת כל שבוע מחדש.. אני כ”כ מדוייקת , אין לי שום סטיות מהתפריט, מים ספורט, ואני עושה המוווון ספורט ! עליתי השבוע 200 גרם.
    לא יודעת מה קורה אני מאוכזבת מאוד. אני מאמינה ששבוע הבא אני ירד אבל אני יודעת ששבוע אחרי אני אעלה, אני באותה רוטינה כבר חודשיים..
    סופ”ש נעים ובהצלחה לכולם

אלמוני
    לא פעיל

כל שבוע אני קוראת את העידכונים שלך, את התגובות שלך בפורום ומאוד מעריכה את הנחישות שלך וגם קצת מקנאה…יש לך כוח רצון גדול כל כך והתהליך שאת עוברת עם עצמך, בלי קבוצה מלמד על הכוחות הרבים שלך..
    אני מבינה את התסכול שלך, לעבוד להתמיד ולא לראות ירידה אבל לגוף יש את הדרכים שלו…גם אני הייתי תקופה ארוכה במקום בו את נמצאת. התמדתי בתוכנית עשיתי הרבה ספורט והמחוג לא זז או הראה 200 גרם עלייה…בסוף הייתה ירידה גדולה.
    תמשיכי בדרכך ושכרך יגיע
    חג שמח

אלמוני
    לא פעיל

כל כך מבינה את התסכול שלך.. אבל כל כך שמחה לקרא במקביל שאת ממשיכה לעשות תוכנית כמו שצריך, לא מוותרת על כלום – תפריט שתייה ספורט זה הסוד.. המשיכי ותראי שהשכר יגיע. כמוך היתה לי תקופה של 3-4 חודשים כאלה ובסוף המחוז התחיל לזוז. הכי חשוב לא להילחם ולהמשיך בכיף ולהינות מכל יום שאת מסמנת וי. זה שאת יודעת שעשית את המקסימום זו הצלחה. אל תתני למספרים לנהל לך את היום. בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות