חג הפסח,רק אוכליםםםםםםם…….האמת שבמהלך החג נשקלתי כמעט מידי יום בכדי לוודא שאין עלייה, למרות שאני יודעת שזה אסורררר, ראיתי בסוף החג מימונה וכו' שהורדתי 1 קג' למרות שאכלתי לא לפי התוכנית אך מצד שני היתה לי ביקורת יומיומית, אכלתי 6 ארוחות מסודרות (מודה שהכמויות היו קצת יותר מהמותר…), משום מה בשבוע שלאחר החג והחופש אני לא מפסיקה לאכול וביחוד בשעות הלילה המאוחרות, וזה כולל, פיצוחים!!!!, צ'יפס בשקיות, במבה, קרייקרים וכל הבא ליד, קורות לי נפילות במשך השבוע הזה 5 פעמים – כל ערב ויותר מכל אחרי השעה 22.00 לא יודעת למה – ותאמינו לי שאני ממש ממש לא רעבה, סתם עניין של שעמום / עייפות וכו'
מהיום החלטתי לקום, לקחת את הדף, ללמודדדדדדד אותו שובבבבבב למרות שאני מכירה אותו בע”פ…לצרף הליכה של 20 דקות מידי יום,
ולהתחיל להצמד אליו – הכי קרוב שאני יכולה – ואני מודה כשרוצים יכולים, זה לא כל כך קשה
נכון להיום עליתי 1 קג' (בגלל הנפילות של השבוע), בשבוע הבא אני חוזרת לקבוצה. ואני מקווה ובטוחה להכנס למסלול, היות ופסח מאחורינו והקיץ לפנינו ואנחנו חייבים
אני חייבת לציין גם שהניתוק מהקבוצה קצת גרם לי לנפילות החופשיות השבוע, ידעתי שאני לא הולכת למפגש ולכן לדעתי הרשתי לעצמי להשתולל
במחשבה שנייה – הכל מאחורינו, ולפנינו דרך חדשה, הזדמנות חדשה אביבית, פרחונית, ריחנית ונעימה…..אני מאחלת לכולנו ללכת בדרך החדשה, להנות מהפריחה, להצמד לתוכנית ולא למעוד, ועד לקיץ להגשים החלומות.
אני מקווה ש”ההבטחה” שלי כאן לחברי הפורום תעזור לי, לא למעוד חלילה, לכן קמתי היום ושיתפתי אותכם
שבת שלום לכולם ובהצלחה
אגב, אעדכן בשבוע הבא