- This topic has תגובה 1, 8 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
13/12/2011 בשעה 1:31 #185355אלמונילא פעיל
היום ירדתי 100 גר'.בעבר הייתי מתאכזבת כי אני כמו יקה פוץ צמודה לתכנית אך היום כחלק מהשינוי למדתי לשמוח בחלקי גם על מינוס 100 ואף לא להתיאש מעליה של קילו…
היום סגרתי ירידה של 47 קילו מה שאומר שכל מי שרוצה יכול!!!רצון אמיתי זה סוד ההצלחה. גם שנופלים תמיד לזכור את הרווחים וכמה יש כבר בכיס.
ןיש המוןןןןןןןןןןןןןןןן רווחים!
אני אדם אחר לגמרי.קוצרת מחמאות בלי סוף.מתלבשת אחרת והכי חשוב מרגישה בעננים!!!
הבנות בקבוצה שיגעו אותי שאתחיל ללכת עם חגורות. ואני, עם כל הירידה לא הייתי מסוגלת לעשות את הסוויץ'ולקלוט שאני יכולה וזה אף יחמיא לי.אז עשיתי זאת!!!אני, רחלי היגעתי היום לקבוצה,לראשונה מאז היותי חיילת עם חגורה צמודה למתניי הצרות וכמובן שבקבוצה החמיאו מאוד ואני,אהבתי את מה שראיתי במראה.
תהליך הוא ארוך ולא זבנג וגמרנו…זה ללמוד לחיות נכון לתכנן את כל היום,ולי עוזרים הרישומים ויומני האכילה. כן ,כן ,מאז שהתחלתי ועד היום אני מתמידה ברישומים ככה רואים בדיוק איפה עומדים ואם חורגים ,מיד חוזרים…מתוך כל יומני האכילה רק אחד הגיע למנחה. כך שאני עושה אותם לעצמי ולומדת מזה הרבה.
בהזדמנות תודה לחברי הקבוצה בחדרה על העידוד והתמיכה ותודה ענקית לגורו שלי המנחה איה שהפגישה השבועית איתה היא מקור האנרגיה שלי לכל השבוע. איה את מ ד ה י מ ה !!!!! :אוהב:
מקוה שכל חברי הפורום, בעיקר המיואשים והמתקשים ישאבו ממני מעט עידוד
כי אם אני הצלחתי כל אחד יכול!!!
בהצלחה לכולם13/04/2019 בשעה 18:17 #185356אלמונילא פעילאחד המכתבים המרגשים והחזקים שקראתי לאחרונה .
נראה לי שכל אחד צריך להדפיס אותו ולשים על המקרר.
כל הכבוד
משה13/04/2019 בשעה 18:17 #185357אלמונילא פעילרחלי…היום כשראיתי אותך בקבוצה לא הפסקתי לחייך…
את נראית מדהים !! וכל כך הרגשתי שהחגורה טעימה לך שזה היה עוד יותר מדהים…
פעמים רבות אנו לא מצליחים בחיים רק בגלל המשפט שתקוע לנו בראש:”אני לא מסוגלת”..
וכשאנחנו הופכים את הסוייץ הזה אנחנו מגלים כמה אנחנו כן מסוגלים !!
תודה לך שריגשת אותי בטירוף בתחילת בוקר זה
יום קסום
אוהבת13/04/2019 בשעה 18:17 #185358אלמונילא פעילקראתי את המכתב ופשוט התרגשתי… 🙂
את מוכיחה כל יום עד כמה כוח הרצון שלנו הוא חזק ועד כמה כל התהליך הזה בעצם משנה ומשחרר מאיתנו לא רק משקל אלא גם כל מיני עכבות שמונעות מאיתנו להתקדם ולהמשיך הלאה.
כל הכבוד, אני גאה ומתרגשת בשבילך בטירוף. את מדהימה!!!!13/04/2019 בשעה 18:17 #185359אלמונילא פעילתהני מכל רגע כי אין ספק שמגיע לך
13/04/2019 בשעה 18:17 #185360אלמונילא פעילרחלי – ריגשת אותי!
נכון שזה תהליך ולא זבנג וגמרנו, מבחינתי זה אורח חיים שעליי לאמץ ואני מאמצת ומאוד נהנית ממנו – אני בשליטה, רואה את עצמי כ-הצלחה בכך שאני בתהליך ושיניתי את ה”מיינד”.
שמחה בשמחתך, מרגישה אותה ומאחלת לך שתמשיכי לייצר יכולת להתמיד בעשייה העקבית ורציפה.
:אוהב:13/04/2019 בשעה 18:17 #185361אלמונילא פעילרחלי כל הכבוד
דוגמא ומופת לכל מי שרק מתחילה וכל מי שבמערכת הזו זמן…
ממש מרגש ועושה חשק להמשיך ולהתמיד
מירב13/04/2019 בשעה 18:17 #185362אלמונילא פעילאני בטוחה שמאישה כמוך שואבים המון כוחות…תמישי כך..
בהצלחה :שמח1:13/04/2019 בשעה 18:17 #185363אלמונילא פעילהמון תודה לכל המעודדים והמעודדות ועל כל המילים החמות.
זה עושה טוב על הנשמה.
אני באמת מקוה שזו היתה זריקת עידוד ומרץ לכולם כי זה חשוב בכזה תהליך.
הרגשת הניצחון היא מצויינת טעימה ומתוקה.
שנמשיך להצליח, לעודד ולהתעודד…
לילה טוב
והמשך שבוע נהדר -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.