- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
01/05/2017 בשעה 22:11 #103558אלמונילא פעיל
ירדתי 1.100 – וסוף סוף החלפתי קידומת 🙂
ודווקא עכשיו הייתי בטוחה שתהיה לי עוד יותר מוטיבציה להמשיך ולרדת…
אבל אני מרגישה עייפה, ובדיוק היום ערכנו קניה ענקית של אוכל לבית,
איך לא נשברים? איך שומרים על ההישג וממשיכים לירידה הבאה למרות כל הפיתויים???11/04/2019 בשעה 22:59 #103560אלמונילא פעילאני שנתיים וחצי בתוכנית (מנובמבר 2014) וכבר שנה וחצי בשמירה
והיו לי גם תקופות כאלה שאפילו הטלתי ספק האם אפשרי להתמיד כך כל החיים
כי כן, נדרשת השקעה כדי להצמד..נדרש תכנון של האוכל..להגיע ערוך ומוכן (גם אם לא כמו בהתחלה, עדיין צריך להגיע עם אוכל לעבודה אחרת לאורך זמן לא שומרים)לגבי הפיתויים, התשובה הכי ברורה היא – להכין לעצמך מאכלים טעימים ושווים! קינוחים מעניינים, ארוחות צהריים עם חומרי גלם איכותיים וכיפיים ואז באמת שזה יותר מפתה מהסיר פסטה שאולי עומד. הבעיה מתחילה כשכבר אין כח להשקיע או שכבר לא מתלהבים מהמתכונים.
התשובה שגיבשתי לעצמי בינתיים – יש גלים, המצב לא אמור להיות סטטי, מה שחשוב זה לעשות כמיטב יכלתנו ולייצר לעצמנו איזשהו עוגן. העוגן שלי הוא הקבוצה, אני ממשיכה להגיע אחת לשבועיים או אחת לשבוע מתי שיוצא. אז יצא שבוע שיותר התפרקתי במנה המותרת וטיפה יותר חרגתי כי באמת היה לי קשה ומתסכל והתעייפתי, אבל אז פתאום שוב היה שבוע שהתאמנתי יותר והייתי מרוצה והיה לי חשוב שגם התזונה תתמוך בתהליך ובדיוק גם הייתי במפגש מעולה ואספתי את עצמי לחלוטין.
וכן, אין לי ספק שאני אצטרך תזכורות כאלה כל החיים.ותמיד מוזמנת לשתף
המון בהצלחה11/04/2019 בשעה 22:59 #103562אלמונילא פעילאני כל כך מבינה אותך, ממש באותה סירה. גם לי יום הקניות הוא הכי קשה עבורי, וגם אני מרשה לעצמי “להתפרק” אחרי שירדתי יפה בשקילה. אתמול למשל – אכלתי המון המון שכחתי שאני בתכנית…. וזה עוד אחרי ששבוע שעבר ירדתי קילו וחצי! אבל אני קמה וממשיכה הלאה בכל הכח! אני מפנימה שהנפילות הן חלק מהתהליך ואין מה להילחץ מהם….
יעלושית!
החלפת קידומת… כמה השקעת, כמה ויתרת,
את יודעת מה זה קילו מאה???
איזה ירידה מושלמת….
לא חבל להרוס את זה בשניה…
תזכרי תמיד שהדבר הכי “טעים” בעולם זה לראות אותך במשקל היעד מרוצה ומאושרת!חיבוק גדול
ובהצלחה :אוהב:11/04/2019 בשעה 22:59 #103563אלמונילא פעילהחלפת קידומת זו מוטיבציה ענקית – קודם כל לשמור על הקיים על מה שהשגנו ולא לחזור לקידומת הקודמת..
לגבי יום קניות – לא כ”כ הבנתי למה הוא מוריד מוטיבציה?
אם את עורכת קניות – תדאגי לקנות את כל הדברים שאת אוהבת ושבתוכנית
אויבים לא נכנסים הביתה
אני לא אקנה חטיפים ועוגיות ומאפים שאני אוהבת..
אני קונה לילדים במבה ובייגלה וביסקוויטים לקטנים.. דברים שלא מדברים אליי..
אני לא אקנה עוגיות שוקולד ציפס שאני אוהבת או אפרופו או גלידות שמנות..
אני פשוט חושבת מראש ואם יש משהו שמפתה אותי – שלום שלום אתה לא נכנס לי לארון בכלל..
קונה מלא ירקות צבעוניים ופירות שאני אוהבת, חטיפי אנרג', פייבר 1, גילדה דיאט, סוכריות מותר, מסטיקים ללא סוכר.. לא חסר דברים שמדברים אליי ובתוכנית..
חוזרת מהקניות ומכינה לי סיר גדול של מרק ירקות חינמי.. מקפיצה לי שעועית חינמית.. חותכת שומר וגזר עם לימון בקופסא וגם קולורבי ומנשנשת…
המון מים שותה..
וכל הזמן חושבת כמה שאני אוהבת להיות בתוכנית ולאכול נכון ומאוזן.
פעם הייתי קונה פיצוחים, קבוקים, עוגיות, בוריקיטוס.. לחמניות מתוקות.. אין היום זה לא נכנס לי לפריים.. אני הולכת בסופר ומתרכזת ברשימת קניות שלי ובמה שחשוב.. קונה חלב 1% וניל ומכינה לי נס טעים ומתוק..תקשיבי זה הכול בראש – שום יום קניות לא אמור להוריד מוטיבציה.. אם כבר להיפך, לפני שעושים קניות ואין אוכל בבית אז רעבים ומחפשים שטויות.. אבל כשעושים קניות מסודרות ויש הכול בבית אז אין בעיה להתמיד..
בהצלחה – תתעודדי – את בדרך הנכונה..
11/04/2019 בשעה 22:59 #103564אלמונילא פעילואיך לא נשברים?
מכינים חינמיים שווים,תוספות של ירקות על כל סוגיהם …
אני אישית סוג של מכינה את הגוף לשמירה…מה זה אומר?
נגיד אני קונה יוגורט ביוגורטיה אני מוסיפה לו גם סילאן וגם טחינה ולפעמים אגוזי מלך שזו כביכול חריגה אבל בגלל שזה הכל אורח חיים ולאכול בריא אז יש לי את ה”חריגות” הקטנות האלה, לפעמים חורגת עם ארטיקים לייט אבל זה לא פוגע לי בירידה 🙂
אני ממש קרובה ליעד שלי ובגלל זה אני לא רוצה שהגוף ירגיש חסכים או משהו כזה ואז כשאגיע לשמירה תהיה סוג של מחשבה של אני רזה אז מותר לי… בגלל זה אני שומרת על איזון לאורך כל הדרך…את המותרות שלי למשל: לפעמים אני עושה משהו מוגדר בבית ולפעמים מתפרעת ואוכלת גם טוסט וגם פנקייק ואפילו ראיתי ירידה באותו שבוע! הכל עניין של איזון:)
תחשבי שבקנייה הזאת שאתם עושים את קונה מלא דברים בריאים שטובים לך ולגוף שלך!
אני לא יודעת מה איתך אבל אני מרגישה נפלא כל פעם שאני עושה קניות! אני יודעת שאני שמה בעגלה דברים טובים ובריאים ואז הולכת לאגף המתוק ובוחרת גם מותרת מפנקת;)
תצטרפי אלינו לשבוע מדוגם! אני אחזור גם לרשום כאן תכנון בנוסף לטבלה שלי ואין לי ספק שאם נשקיע נראה ירידה יפה!
ועוד טיפ:) בקיץ הרבה יותר קל לנו לרדת במשקל! אני רואה את זה על עצמי שהנה רק נכנס הקיץ וכבר הירידות יותר יפות, הגוף יותר מחוטב והתיאבון כבר פחות גדול כי אין לנו את הצורך בפחמימות כדי להתחמם;)
הכל בסדר! פשוט לחזור ולא לתת לירידה הזו להכניס אותך לאופוריה…:)
לילה טוב והמון בהצלחה! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.