חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה…אחרי החגיגות השפויות של אתמול עם החברים המקסימים שלי :אוהב: , שלא איפשרו לי הגעה לקבוצה בחדרה, :עצוב: לא ויתרתי על השקילה… וכמו שהבטחתי,נסעתי לפרדס חנה למפגש השבועי עם איה ה מדהימה והאהובה… :אוהב: להשקל ו…הגולם לא האיר לי פנים… :המום: ועליתי חצי ק”ג!!! כך שה53 ירדו חזרה למינוס 52.5 … 😉 אך, אתם מכירים אותי ואת גישתי…אני ממש לא מתרגשת כי הרי אני יודעת שהייתי 100% בתכנית :מאושר: ולכן יש לי סבלנות … :אוהב: ובכדי שכולכם תכנסו לפרופורציות אזכיר לכם את עדכוני השקילה שלי … :מאושר: לפני 4 שבועות עליה של 1.700, לפני שבועיים ירידה של 2.800 ,לפני שבוע ירידה של 1.700, והיום עליה של חצי קילו… 🙂 לכן אני לא מתרגשת …הגולם לא מנהל אותי, אלא אני את עצמי!!! :מאושר: ומה שהכי חשוב… שאני יודעת שאני בסדר :מאושר: ולכן מקבלת באהבה כל מספר :אוהב: :אוהב: :אוהב: . כי מה שחשוב באמת… זו הדרך…!!!! ובנימה אופטימית זו ,אפרד ללילה טוב!!! 🙂 כדי שאוכל לקום ולקבל את הזריחה המחייכת בצעידת הבוקר שלי…אוהבת אותכם מאוד!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מתה על הגישה שלך 🙂

אלמוני
    לא פעיל

באמת! אין מילים, רק ללמוד ממך!

אלמוני
    לא פעיל

הגישה שלך נותנת לי את כול פעם מחדש את הפוש שאני מחפשת .

אלמוני
    לא פעיל

אכן, כמו שסיימתי אתמול בלילה.. הזריחה חייכה אלי ביופיה המדהים כמדי בוקר… 🙂
    ופתחה לי בוקר טוב ונעים במיוחד כי הבוקר זה לא הרגיש כצעידה בקיץ של חודש אוגוסט 😉 היה נעים מאוד…מומלץ ביותר כפעילות גופנית וכזריקת מרץ ליום חדש וקסום!!! :מאושר:
    תודה על כל הפירגון!!! :מאושר: טוב לדעת ששואבים ממני ומנסיוני עידוד וכוחות הרי זו המטרה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: זה כיף להכנס לכאן לעודד ולהתעודד!!! 🙂 לתת כוחות ולשאוב כוחות :שמח1: לדווח ולהתעדכן!!! :מאושר:
    מאחלת יום קסום לכולכם!!! :אוהב: הצלחה רבה לכל נשקלי סופה”ש :אוהב: ובעצם,הצלחה לכולנו בהמשך ובאמצע הדרך(כל אחד היכן שהוא נמצא) :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אוהבת ,רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

:שמח1: יום נפלא

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הגישה החיובית… ממש מעורר השראה:)

אלמוני
    לא פעיל

כל פעם מחדש מעודד לקרוא את ההודעות שלך, בין אם עלית או ירדת,
    כי את בן אדם כ”כ אופטימי!!
    שלא מתרגשת מעליה או ירידה אלה העיקר הדרך חיים!!

הלוואי עליי להיות במקום הזה של לדעת לקבל הצלחות וכישלונות ברוח כזאת ספורטיבית…

יום טוב :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך רחלי
    היום דברתי עלייך עם ניסים שאיזו מדהימה שאת וכמה כוחות שאת נותנת לי שאני קוראת את הפוסטים שאת מפרסמת
    פשוט מעוררת השראה 🙂 :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הכל תלוי בך… 😉 אם תהפכי את ההלואי עלי…ל…אני אהיה במקום הזה של לראות רק את חצי הכוס המלאה…הכל עניין של רצון והחלטה… :מאושר: מתוך הנסיון אם את תבחרי שכך את מתנהלת…בראיה לעתיד ובהסתכלות רק על ההצלחות מבלי לטבוע בכשלונות ולדעת ששום דבר טוב לא יצא מלהתאבל על העליה…ולכן גם אם עליתי ולא משנה מה הסיבה תמיד יש את מחר…ותמיד יש את מה שכבר יש לי במצטבר ולכן יש על מה להודות לשמוח ולהתגאות ולכן יש סיבה לחייכים ואופטימיות למחר ורוד יותר… :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אז סיכמנו שהכל תלוי בנו …וניתן להפוך כישלון להצלחה רק עם מבט אחר… :אוהב:
    בהצלחה
    רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין דברים כמוך.. :מאושר: :מאושר: :מאושר:

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות