חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבוע שעבר, הייתי בבאסה נו-ר-אית.. פיתאום לא היה לי כוח.
    לא הבנתי למה.ומה קרה לי פתאום..עדין הכנתי, בישלתי,הייתי מסודרת.. אבל גם פזלתי הצידה.

אחרי השקילה,והעליונת.. ניערתי את עצמי טוב טוב.. החלטתי להצמד לתכנית ב200%!
    וזה מה שעשיתי.
    קניות, בישולים, הכנת סדר יום – יום קודם, רישומים, מים, ספורט כל יום, ממש בלי סטייה אפילו קטנה..
    ובסוף מה? 300 גרם ירידה.. לא מבאס?! עוד שניה בכיתי!
    לא 200%, 3000% תכנית…

עכשיו..באמת שקשה לי.. אין לי מילה אחרת.. קשה.. כמובן שקשה יותר להיות שמן.. זה ברור מאליו…

הגעתי לדרך ללא מוצא.. 🙁
    במצטבר זה 24.2 🙂

ומה עכשיו? נשארת ערה עד שמרק למחר יתבשל ..
    וכל הדרך הבייתה (אממ.. ברגל, ו3 תחנות אחרי, כדי שיהיה לי יותר זמן לדבר עם עצמי חח) חשבתי לעצמי, שאולי זה עונש שלי על שבוע שעבר, ועכשיו שבוע חדש, שאהיה בו כמו השבוע בדיוק..
    מתישהו, אני חייבת לקבל משכורת!

ערב נעים :)ושבוע מוצלח לכולנו..

אלמוני
    לא פעיל

בגלל שאני טיפה מכירה אותך בקבוצה, את לא נראית לי מסוג הבנות שנשברות כ”כ מהר..
    את מכירה את התהליך הזה כ”כ טוב…אחרת איך היית מייעצת בצורה כ”כ יפה וכנה לשאר הבנות והבנים כאן בפורום, ובכלל..
    מי כמוך יודע, שהגוף הוא לא מכונה מתוכנתת ושלפעמים רואים תוצאות בהפרשי זמנים.
    300 גרם זו עדיין ירידה, אני בטוחה שחשבת שיהיה אחרת…אבל זה כנראה מה שהגוף סיפק לך השבוע.
    בכל אופן, אם זה יעודד אותך טיפה אז אני שולחת לך חיבוק וירטואלי :), יהיה בסדר, ואני לא צריכה להגיד לך את זה, את הרי יודעת את זה כבר!
    לילה טוב…

אלמוני
    לא פעיל

ירדת 24.2 ק”ג… את דיי קרובה לשמירה. אין לך כבר הרבה עודפים ואת בטח מבינה שזה לא כמו בהתחלה שיורדים ק”ג או קרוב לק”ג כל שבוע… מה גם שמה שחשוב זה המצטבר… יכול להיות ששבוע שעבר היתה ירידה טובה ולכן השבוע זה 300 גרם…בממוצע זה בסדר גמור.
    בכל אופן 300 גרם זו ירידה וזה יפה.

אלמוני
    לא פעיל

היי דלית..
    לעיתים נסתרות דרכיי ה”שומן”…את המשכורת הגולמית את תקבלי…אבל לטעמי יותר חשוב שאת המשכורת האמיתית שזה הפנמת התהליך המדהים הזה כבר קיבלת ובגדול..
    המשיכי כך מקסימונת, בהצלחה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות