חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מהי נקודת האור שלכם שאל המדריך בקבוצה השבוע ?

חג חנוכה, חג בו כל ערב הדלקנו נרות עם אורחים, מלא אור בבית וכמובן שולחן מלוא כל טוב. איך לא? אפשר להזמין אורחים לחג בלי סופגניות? השנה מצאתי עצמי מתרגלת. הכנתי עוד לפני החג לביבות קישואים מעולות – פעם אחת הכנתי והבנתי, הנה מלכודת, שאני מניחה לעצמי, ביודעין !!! …….. והחלטתי לא להזמין, אפילו לא להדליק בבית. כך בערב הראשון היינו עם הורי וכל המשפחה המורחבת בערב השני הייתי בשלושה בתים בהדלקת נרות.

הרגשתי כעובד אדמה ביומו המנכש עשבים שוטים, כל השבוע ליווה אותי השיר “באנו חושך לגרש….. “
    יום המפגש השבועי הגיע, בדרך מצאתי אורות מהבהבים בשלושה צבעים, סימבוליקה משמחת, מקרוב גיליתי מנגנון מיותם של סביבון, חייכתי לעצמי בטח איזה ילד חיפש את מקור האור.

אמש הזמין אותי מנחה הקבוצה להדליק נרות, שרתי בקול ” הנרות הללו שאנו מדליקים …..

עוד שבוע וכבר עברו חודשיים, ירדתי 6 וחצי ק”ג. יחסית למשקלי זה מזערי. הערך המוסף שלהם נמדד בנפלאות אחרות משמעותיות הרבה יותר עבורי בחיי היום יום. אלו הם רגעי אושר קטנים, מתנות קטנות מאירות בדרך, ממש כמו אותם אורות מהבהבים מתחלפים.

האורות המהבהבים איתי. הבוקר נגשתי לכיס המעיל להביט בפלא המהבהב שהולך איתי, פשוט להאמין!
    חג אורים שמח

אלמוני
    לא פעיל

🙂

אלמוני
    לא פעיל

את כותבת מקסים, נהניתי מכל שורה :שמח1:
    פליז, תכתבי קצת יותר, תענוג לקרוא!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon