חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ושוב הגיע הזמן לעדכן ושוב היתה עליה.. :המום: :המום: :לאמבין:

אני חושבת שאני פשוט אפסיק להלחם בגוף שלי.לדעתי הוא מנסה להגיד לי משהו ואני פשוט לא שומעת כל-כך טוב…

השבוע הייתי בטוחה שאראה ירידה הרי הייתי ממש בסדר והלכתי עפ”י התוכנית , אבל ה”גולם” לא חשב כמוני ועליתי 800 גר'!!! :המום: : :לאמבין: :לאמבין: :לאמבין:
    שבוע שעבר ירדתי 1.1 ק”ג כנראה שזה באמת היה מעל ומעבר ליכולות של הגוף לספוג???

מה עושים? כלומר אני יודעת בדיוק מה לעשות אבל האכזבה די מרפה את ידי..

אני יודעת שהכי חשוב לא להתייאש, אבל זה קצת קשה כשאני כל כך קרובה למטרה שהצבתי לעצמי ופתאום אני רואה איך היא מתרחקת ממני בצעדי ענק :עצוב: :עצוב:
    שבוע הבא חג שבוע לאחר מכן אני בחו”ל והכוונה היתה שאגיע לטיול במשקל שמירה וזה לא ממש קורה :לאבטוח: :לאבטוח:

אז…מה עושים??

אלמוני
    לא פעיל

גם אם לא תגיעי לטיול במשקל שמירה לא קרה כלום כי את קרובה ליעד ומסתובבת סביבו, עניין של מה בכך וזה יגיע.
    תעברי את החג בשפיות ותהני בחו”ל.
    ואנחנו נשאר כאן לקנא ולשמוע חוויות
    שנה טובה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

יו-לי, אל תסתכלי על כל שקילה בנפרד, תסתכלי על המגמה. בשבועיים ירדת 300 גרם. כשאת קרובה למטרה ירידה כזו היא נהדרת כי נלחמים על כל 100 גרם (כך שמעתי, אני עוד לא שם).
    לא משנה לאיזה משקל תגיעי ביום ראשון, שימי לך מטרה להשאר באותו משקל עד החזרה מחו”ל. אם בטעות תצליחי תני לעצמך פרס. קבעי אותו אפילו מראש.

אלמוני
    לא פעיל

לא קרה כלום. סעי לחו'ל תהני והכל יהיה בסדר. ממרחק של עוד חודש מהיום אני בטוחה שהדברים יראו אחרת.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות